ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

WRC, Πολωνία, μέρα 2η: πρώτος ο Ogier, 1-2-3 η VW [video]

WRC, Πολωνία, μέρα 2η: πρώτος ο Ogier, 1-2-3 η VW [video]

O αγώνας της Πολωνίας είναι αυτός που αντικατέστησε το Rallye Acropolis στο καλεντάρι του World Rally Championship με την πλάτη της Red Bull που δεν έβρισκε λόγους να υποστηρίξει τον καλύτερο αγώνα rally!

Sebastian Ogier, VW Polo R

Μετά τη χθεσινή υπερειδική και άλλες 8 ειδικές σήμερα, ο Γάλλος πρωταθλητής Sebastian Οgier προηγείται του ομόσταυλού του στην VW Andreas Mikkelsen με διαφορά μόλις 2,1 δευτερόλεπτα, ενώ ο τρίτος της VW Jari-Matti Latvala είναι άλλα 8,7 δεύτερα πίσω, συμπληρώνοντας το 1-2-3 των Polo R.

Andreas Mikkelsen, VW Polo R

Οι θερμοκρασίες ξεπερνούν τους 30 βαθμούς στην Βόρεια Πολωνία κάνοντας την επιλογή ελαστικών έναν αποφασιστικό παράγοντα σήμερα, Παρασκευή, το απόγευμα. Πολλοί οδηγοί έχασαν χρόνο επιλέγοντας μαλακές γόμες, που απλά δεν άντεξαν, άρχισαν να γλυστρούν και το τέλος έμειναν με τα λινά!!!

Jari-Matti Latvala, VW Polo R

Ο Mikkelsen ξεκίνησε επιθετικά, αλλά όταν είχε μία μικρή έξοδο, ο Ott Tänak με το Ford Fiesta κέρδισε τρεις ειδικές στη συνέχεια και πέρασε εμπρός με διαφορά 10 δεύτερα στην περιοχή κοντά στα σύνορα Πολωνίας – Ρωσίας – Λιθουανίας. Το απόγευμα όμως η φθορά στα ελαστικά του ήταν απίστευτη και τα φρένα δούλευαν μόνο εμπρός, με αποτέλεσμα να χάσει πολύ χρόνο και να πέσει 4ος, 16,7 δεύτερα πίσω από τον πρώτο.

Ott Tänak, Ford Fiesta

Ο Ogier που άνοιγε το δρόμο, είχε δύσκολη δουλειά όλη μέρα. Το μεσημέρι τον βρήκε 3ο . Παρόλο που έκανε και αυτός λάθος επιλογή ελαστικών, κατάφερε, οδηγώντας εκπληκτικά, να περιορίσει τη φθορά τους και να ανέβει 1ος στο τέλος της μέρας. Ο Latvala, κερδίζοντας μία ειδική, κατάφερε να ανέβει 3ος στο τέλος της μέρας.

Εκπληκτική ήταν η απόδοση του Hayden Paddon που κατάφερε να φέρει το Hyundai i20 εμπρός από το αντίστοιχο του τοπικού ήρωα Robert Kubica με διαφορά 1,5 δεύτερα.

Ο Έλληνας Ιορδάνης Σερδερίδης με το Citroen DS3 συνεχίζει τον αγώνα από την 35η θέση της γενικής κατάταξης.

Αποτελέσματα μετά από 9 ειδικές

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα Ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.