WRC, Πολωνία, μέρα 3η: full επίθεση Mikkelsen [videos]

WRC, Πολωνία, μέρα 3η: full επίθεση Mikkelsen [videos]

Ο Ogier με το Polo R συνεχίζει να προηγείται στην Πολωνία μετά από 15 ειδικές διαδρομές. Ο ομόσταυλός του Mikkelsen κέρδισε 4 ειδικές το πρωί, αλλά δεν κατάφερε να μειώσει τη διαφορά, που αυξήθηκε αντίθετα στα 7,2 δεύτερα. Μέσα στο παιχνίδι συνεχίζει να είναι και ο Tanak με το Ford Fiesta, 20 δεύτερα πίσω από τον Ogier και μόλις ένα δέκατο εμπρός από το Latvalla με το τρίτο VW.

H 14η ειδική ακυρώθηκε λόγω των πολλών θεατών που δεν υπάκουαν στις οδηγίες των κριτών, αλλά αυτό συνήθως δεν παίζει αρνητικό ρόλο στην αξιολόγηση του αγώνα, αντίθετα μάλιστα. Απλά δεν έδωσε την ευκαιρία στον Mikkelsen να εκμεταλευτεί την επιλογή των σκληρών ελαστικών που έκανε και να μειώσει τη διαφορά από τον Ogier που ξεκινάει εμπρός και είχε διαλέξει μαλακά, τα οποία θα υπέφεραν αν οι ειδικές που έπρεπε να αντέξουν ήταν δύο!

Εκπληκτικά οδηγεί ο Πολωνος Kubica το Hyundai i20, με αποτέλεσμα να ξεσηκώνει τα πλήθη. Ο Έλληνας Σερδερίδης συνεχίζει, έχοντας πέσει στην 48η θέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα Ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.