ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

F1: Η μάχη των μαχών, κερδισμένος ο Hamilton στην πατρίδα του!

F1: Η μάχη των μαχών, κερδισμένος ο Hamilton στην πατρίδα του!

Στον πιο συναρπαστικό αγώνα των τελευταίων χρόνων, Mercedes και Williams κράτησαν τους θεατές τα δάχτυλα των ποδιών τους, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο γύρο. Και αν δεν ήταν η υπέρτερη στρατηγική της γερμανικής ομάδας, δε θα ήταν περίεργο να δούμε ένα λευκό μονοθέσιο να τερματίζει πρώτο.

Στην πρώτη στροφή ο Massa πετάχτηκε μπροστά με μία μοναδική ευκολία. Ο Bottas τον ακολούθησε, πιέζοντας με μαεστρία τον Hamilton, με αποτέλεσμα οι Mercedes που ήταν στην πρώτη σειρά, να πέσουν στην 3η & 4η θέση. Στο υπόλοιπο του αγώνα και μέχρι το πρώτο pit stop ο Massa έδειχνε να καθυστερεί τους 3 πίσω του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τους έδινε, ιδίως στον Bottas, την ευκαιρία να περάσουν. Τα ασημί μονοθέσια πέρασαν εμπρός, ή καλύτερα 1ο και 3ο, μετά το pit stop, όταν οι Williams δεν τόλμησαν να μπουν πιο νωρίς… Μετά ήρθε και η βροχή που τους στοίχησε και τη 2η θέση.

Τρίτος τελικά ήταν ο Vettel, που οδήγησε εκπληκτικά στους τελευταίους γύρους και σώθηκε παρόλο το τετ-α-κε που είχε στη μέση του αγώνα. Ο Raikkonen θυσιάστηκε, βάζοντας τα ενδιάμεσα ελαστικά πιο νωρίς, για να δει αν αντέχουν και κάνουν στην αρχή της βροχής, κίνηση που αποδείχτηκε καταστροφική, με αποτέλεσμα να τερματίσει 8ος. Καλή η μέρα για τη McLaren που κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο της βαθμό για το 2015.

Ο Hamilton με την όλη του επίδοση κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ του Jackie Steward, μια και βρέθηκε να προηγείται του αγώνα στο Silverstone για 17 φορές!

Βαθμολογία μετά τον αγώνα της Μ. Βρετανίας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα Ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.