ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Στο Πανευρωπαϊκό για το 2015 το Rally of Greece, το Acropolis!!!

Στο Πανευρωπαϊκό για το 2015 το Rally of Greece, το Acropolis!!!

Δημοσιεύσεις των τελευταίων ωρών (Τρίτη 14/7 το βράδυ) φέρνουν σαν οριστική τη διεξαγωγή του φετινού Rally Of Greece, του «αντικαταστάτη» του Rally Acropolis, στις 9-11 Οκτώβρη.

Το θέμα του αγώνα ήταν ανοιχτό, μια και έπρεπε να πληρωθεί ένα παράβολο 250.000 euro για δικαιώματα στο Eurosport. Τελικά οι δημοσιεύσεις αναφέρουν ότι βρέθηκε συμφωνία και λόγω της ιδιαίτερης οικονομικής κατάστασης της χώρας έγινε αποδεκτό να μην πληρωθεί από την Ο.Μ.Α.Ε. για το 2015. Παράβολο το οποίο θα ήταν σχεδόν αδύνατο να πληρωθεί, μετά την κακοδιαχείριση των χρημάτων από τη σημερινή διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Αλυτάρχης θα είναι η πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνων της Ομοσπονδίας Ανίτα Πασσαλή και η διοργάνωση  θα είναι κάτω από την αιγίδα της Ο.Μ.Α.Ε. Δεν είναι γνωστός ο τόπος διεξαγωγής του αγώνα ακόμη, αν και η Αθήνα μοιάζει πιο πιθανή λύση αυτή τη στιγμή.

Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρει κανείς ότι ακόμη και το κόστος αυτό των 250.000 euro υπερκαλύπτεται από τα έσοδα από τις ομάδες και τους επισκέπτες του αγώνα, καθώς και από το αντίστοιχο της προβολής της χώρας μας στο εξωτερικό. Κάποιοι μιλούν για ένα σύνολο 3 εκατομμυρίων σαν όφελος της Ελλάδας από τη διοργάνωση του Rally Of Greece.

Βέβαια σε καμία περίπτωση ο αγώνας δε θα έχει την παλιά του αίγλη, τότε που ακόμη και οι γριούλες έβγαιναν στη ρούγα να δουν τα αγωνιστικά να περνούν και ο κόσμος στις ειδικές θύμιζε γήπεδο Καραϊσκάκη στο ντέρμπι των αιωνίων. Θέλει πολλή ακόμη δουλειά και ανοιχτά μυαλά για να φτάσουμε σε εκείνο το επίπεδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα Ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.