Χτύπησε πάλι η δικτατορία Μιχελακάκη, Παπασταθόπουλου και ΣΙΑ στην ΟΜΑΕ

Χτύπησε πάλι η δικτατορία Μιχελακάκη, Παπασταθόπουλου και ΣΙΑ στην ΟΜΑΕ

Σε μία ανεπανάληπτη, αντιδημοκρατική, ενέργεια ο πρόεδρος της ΟΜΑΕ φρόντισε να ενημερώσει ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ δημοσιογράφους για το Rally of Greece χθες το απόγευμα (14/7), καταστρατηγώντας κάθε κανόνα δεοντολογίας. Κυκλοφορούσε με μία λίστα δημοσιογράφων στο χέρι και τους ενημέρωνε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ… Καλύτερα την επόμενη φορά να κυκλοφορεί με τη λίστα αυτών που δε θέλει να ενημερωθούν και να τους δείχνει με το δάχτυλο στο… εκτελεστικό απόσπασμα…

Ποιο το αποτέλεσμα; Πέρα από τα 10 μέσα που το έμαθαν άμεσα και το ανακοίνωσαν αμέσως και εμάς που το θεωρήσαμε πολύ σημαντικό για να το περάσουμε αδιαφορώντας, τα περισσότερα ΜΜΕ θα το αφήσουν, θεωρώντας περιττό να δημοσιεύσουν μία «μπαγιάτικη είδηση» που έχει βγει στον αέρα 24 ώρες πριν!

Είναι αδιάφορο το ποιά συμφέροντα ικανοποιούν τέτοιες κινήσεις. Το βασικό είναι ότι κάνουν κακό στο Rally of Greece στην προσπάθειά του να γίνει και πάλι Rally Acropolis, μια κίνηση που πρέπει να υποστηρίξουμε όλοι μας. Το ίδιο όμως το ΔΣ της ΟΜΑΕ βάζει απέναντί του τα περισσότερα ΜΜΕ στη χώρα μας, με άγνωστους σκοπούς και στόχους.

Το κακό είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι διορισμένοι ή μέλη του ΔΣ μιάς εταιρίας έτοιμης να δεχτεί τα κέρδη ή το κόστος των ενεργειών τους. Είναι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι των σωματείων που έχουν σαν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ τους την ΠΡΟΩΘΗΣΗ του μηχανοκίνητου σπορ στην Ελλάδα. Και αυτό δε γίνεται με κινήσεις κάτω από τα τραπέζια και συζητήσεις στους διαδρόμους.

Περιμένουμε τις επίσημες θέσεις επί του θέματος του προέδρου της ΟΜΑΕ κυρίου Δημήτρη Μιχελακάκη, του υπεύθυνου ενημέρωσης του ΔΣ κυρίου Νίκου Παπασταθόπουλου και του υπεύθυνου τύπου της ΟΜΑΕ κυρίου Ευαγόρα Παπαθέου. Σίγουρα δεν είναι πρέπον να αναγκάζεσαι να αναζητάς πληροφορίες σε άλλα μέσα και να αναγράφεις «δημοσιεύσεις αναφέρουν» ή «διαρροές μέσα από το ΔΣ της ΟΜΑΕ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα Ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.