ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Με την “άδεια” της ΕΛΠΑ ονομάζεται ACROPOLIS το RALLY of GREECE!

Με την “άδεια” της ΕΛΠΑ ονομάζεται ACROPOLIS το RALLY of GREECE!

H ΕΛΠΑ, η λέσχη που ήταν μέχρι πρόσφατα επικεφαλής του σπορ στην Ελλάδα και είναι αποδεκτή από την διεθνή ομοσπονδία FIA ως ο εκπρόσωπος του σπορ στην χώρα μας, επικροτεί την απόφαση του Eurosport να μη ζητήσει δικαιώματα για τον αγώνα του 2015 και της ΟΜΑΕ να δεχτεί να κάνει την διοργάνωσή του.

Παράλληλα επιτρέπει να ονομαστεί ο αγώνας ACROPOLIS RALLY of GREECE!

Η εξέλιξη ουσιαστικά ανοίγει τον δρόμο για να ξεκινήσει και πάλι η διοργάνωση του – κάποτε  μεγαλύτερου και πιο σκληρού παγκοσμίως – αγώνα rally  στην Ελλάδα.

To δελτίο τύπου έστειλε η ΕΛΠΑ:

“Την 15/7/2015 γίναμε γνώστες ανακοίνωσης της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αυτοκινήτου Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε.). 

Κατόπιν τούτου,

η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου & Περιηγήσεων (Ε.Λ.Π.Α.) χαιρετίζειτόσο την προσφορά-βοήθεια του Eurosport Events, όπως αυτή αναφέρεται στην παραπάνω ανακοίνωση, που έχει να κάνει με τον Ελληνικό αγώνα Rally του 2015 που έχει ενταχθεί στο πρωτάθλημα του E.R.C. της FIAόσο και την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.Μ.Α.Ε. για την αποδοχή της διεξαγωγής του.

Παράλληλα η Ε.Λ.Π.Α., όπως και στο παρελθόν έχει δηλώσει με Δελτίο Τύπου, συνηγορεί στα παρακάτω: 

1. Το αναφερθέν στο  προσωρινό πρόγραμμα του E.R.C. για το 2015 ως Rally of Greece να πάρει την ονομασία που είχε πάντα ο εθνικός μας αγώνας, ACROPOLIS RALLY OF GREECE.

2. Να διαθέσει, όπως και κάθε χρόνο, όλο της το υλικοτεχνικό εξοπλισμό προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά ο παραπάνω αγώνας.

Τέλος, η Ε.Λ.Π.Α. ευχαριστεί ιδιαιτέρως και εκ των προτέρων όλους όσους θα συμβάλλουν στην άρτια διοργάνωση του παραπάνω αγώνα ο οποίος εκτός του ότι θα προσφέρει χαρά στους λάτρεις του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και θα προβάλλει την χώρα, θα είναι και η ευκαιρία σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος να αντλήσουμε αυτοπεποίθηση και να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας.

Είναι ένα στοίχημα που πρέπει να το κερδίσουμε. 

Αγία Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2015

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα Ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.