Πόσο μπορεί να κοστίζουν 300 χλμ. οδηγικής απόλαυσης;

Πόσο μπορεί να κοστίζουν 300 χλμ. οδηγικής απόλαυσης;

Σημείωση Συντάκτη: Δυστυχώς ο αγώνας ματαιώθηκε.

Οι συμμετοχές σε έναν από τους μεγαλύτερους διεθνείς αγώνες 4Χ4 στην Ελλάδα, το European Baja 300, άνοιξαν και σας περιμένουν ΌΛΟΥΣ.

Είναι σημαντικό να δει κανείς ότι η συμμετοχή και στους δύο αγώνες του Ιχνηλάτη για το 2015 δίνει μία σημαντική έκπτωση στα παράβολα.

Στο παράβολο συμπεριλαμβάνονται:

– Η ασφάλιση αστικής ευθύνης προς τρίτους

– Η προσωπική ασφάλιση του πληρώματος

– Το όποιο κόστος επαναφοράς του αυτοκινήτου στο δρόμο, αν μπορεί να γίνει με τα μέσα που διαθέτει η οργάνωση – 4Χ4 τουλάχιστον 2,5 τόνων.

– Το κόστος ιατρικής κάλυψης του αγώνα με εξειδικευμένο γιατρό, ασθενοφόρα και εναέρια μετακομιδή.

– Το κόστος χρήσης του χώρου του service.

– Το κόστος των roadbooks, των αριθμών και λοιπών χαρτικών.

Τι χρειάζεται; Ένα αγωνιστικό 4Χ4, ένα απλό αγωνιστικό, ένα απλό 4Χ4 ή ένα buggy και θέληση για περιπέτεια. Οι μεγάλες κατηγορίες θα διανύσουν 330 χιλιόμετρα, σχεδόν χωρίς στάση, στο αφιλόξενο τοπίο των ορυχείων Βωξίτη, απέναντι ακριβώς από την Αράχωβα!

Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από Ιταλούς, Βούλγαρους και Ισραηλίτες αγωνιζόμενους.

Για περισσότερες πληροφορίες https://www.facebook.com/pages/European-Baja-300/818061198276573?fref=ts

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για ερωτήσεις [email protected]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.