ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μίκαελ Σουμάχερ: Επέτειος γάμου για τον θρύλο της F1 – Άγνωστη η κατάσταση της υγείας του

Μίκαελ Σουμάχερ: Επέτειος γάμου για τον θρύλο της F1 – Άγνωστη η κατάσταση της υγείας του

Ο πρωταθλητής και θρύλος της F1, Μίκαελ Σουμάχερ γιορτάζει αυτή την εβδομάδα τα είκοσι χρόνια γάμου με την αφοσιωμένη σύζυγό του Κορίνα, που έχει σταθεί «βράχος» στο πλευρό του, μετά την περιπέτεια της υγείας του, που ακολούθησε το ατύχημα στις γαλλικές Άλπεις, τον Δεκέμβριο του 2013.

Η Κορίνα παντρεύτηκε τον Σουμάχερ με πολιτικό γάμο την 1η Αυγούστου του 1995 και τέσσερις μέρες αργότερα το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου και με θρησκευτική τελετή. Η Κορίνα προτού γνωρίσει τον Σουμάχερ είχε επί τέσσερα χρόνια σχέση με τον επίσης πιλότο της F1 και φίλο του Σουμάχερ, τον Γερμανό Heinz Harald Frentzen.

Αυτή την εβδομάδα, ο Σουμάχερ έχει επέτειο γάμου με την Κορίνα, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 14χρονο Mick και την 16χρονη Gina Marie και η οποία έχει φροντίσει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον σύζυγό της και την οικογένειά τους, γενικότερα, ύστερα από το ατύχημα του Σουμάχερ στο τουριστικό θέρετρο Μεριμπέλ στις γαλλικές Άλπεις, όταν, ενώ έκανε σκι με τον γιο του βρέθηκε εκτός πίστας και χτύπησε το κεφάλι του σε βράχο.

Πριν από το τραγικό ατύχημα ο θρύλος της F1 είχε μιλήσει για την σύζυγό του Κορίνα και μεταξύ άλλων, είχε αναφέρει: «Κατά την διάρκεια που εγώ συμμετείχα στους αγώνες, εκείνη ήταν πάντα ο φύλακας άγγελός μου» και είχε προσθέσει, ότι ποτέ δεν είχε μια σοβαρή διαφωνία με την Κορίνα και αυτό οφείλεται στο ό,τι και οι δύο μοιραζόντουσαν τις ίδιες αξίες.

Όμως, από τις 29 Δεκεμβρίου, που ο Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά στις γαλλικές Άλπεις, οι ειδήσεις για την πορεία της υγείας του δίνονται στον Τύπο με το σταγονόμετρο, ειδικότερα, αφότου ο πρωταθλητής της F1 μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, στο οποίο αρχικά νοσηλεύτηκε, σε νοσοκομείο της Λωζάνης και τελικά, στη κατοικία του στο Γκλαντ της Ελβετίας, μυστήριο περιβάλλει την κατάσταση της υγείας του.

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Κορίνα Σουμάχερ πούλησε το εξοχικό σπίτι της οικογένειας στη Νορβηγία, μια πολυτελή κατοικία, βόρεια του Όσλο, στην οποία κατέφευγε ο πιλότος της F1 από το 1990 μαζί με την οικογένειά του για διακοπές. Σύμφωνα με τον Νορβηγό μεσίτη Petter Birkrem, η βίλα του Σουμάχερ πουλήθηκε για τρία εκατομμύρια ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.