ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Στον αέρα το PICK από τις ενέργειες ΟΜΑΕ και promoter.

Στον αέρα το PICK από τις ενέργειες ΟΜΑΕ και promoter.

Μια μεγάλη διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Α.Ο.Π. (Αυτοκινητιστικό Όμιλο Πάτρας) και τον promoter για το P.I.C.K. (Patras International Circuit of Kart), με την Ο.Μ.Α.Ε. να έχει περίεργη στάση και την όλη διοργάνωση να κινδινεύει.

Στην Ελλάδα αγώνες μηχανοκίνητων αθλημάτων μπορούν να διοργανώσουν μόνο μη κερδοσκοπικά αθλητικά σωματεία που έχουν την έγκριση της Γ.Γ.Α. Κάπως έτσι ξεκίνησε πριν από 6 χρόνια και το PICK στην Πάτρα, το οποίο αποδείχτηκε ιδιαίτερα πετυχημένο. Επειδή τα έξοδα ενός τέτοιου εγχειρήματος ΔΕΝ μπορούν να καλυφθούν μόνο από τα παράβολα συμμετοχής των αγωνιζομένων, ο ΑΟΠ συμβλήθηκε με έναν promoter που ανέλαβε το κομμάτι των χορηγών, δίνοντας ένα μέρος των εσόδων στη διοργάνωση και κρατώντας το υπόλοιπο.

Για το 2015 ο promoter, μαζί  με την ΟΜΑΕ και τους τοπικούς παράγοντες έκανε μία συνέντευξη τύπου, στην οποία ο ΑΟΠ ήταν απλά καλεσμένος! Και φυσικά δεν πήγε. Και εδώ αρχίζουν τα ερωτήματα:

* Ποια η θέση του ΑΟΠ στην εκδήλωση πλέον;

* Αφού χρειάζεται μη κερδοσκοπικό σωματείο να διοργανώσει το PICK, ποιο θα είναι αυτό;

* Από τη στιγμή που η ΟΜΑΕ έχει δώσει την άδεια τέλεσης του αγώνα στον ΑΟΠ, γιατί δεν ήταν και αυτός στους ομιλητές της συνέντευξης;

* Ποιος ο ρόλος του promoter σε όλα αυτά και γιατί η ΟΜΑΕ, που εκφράζει τη θέληση των σωματείων, άρα και του ΑΟΠ, κινείται στα συμφέροντα του promoter;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δυστυχώς, για μία ακόμη φορά, η σημερινή διοίκηση της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας, αποδεικνύεται μικρή να χειριστεί τέτοια θέματα, κινούμενη αντίθετα με τα συμφέροντα των σωματείων και παράλληλα με αυτά κάποιων ιδιωτών. Όλοι θα θέλαμε να πιστέψουμε πως είναι βλακεία και ανικανότητα, και όχι κάποια συμφέροντα που οδηγούν στις κινήσεις αυτές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.