ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

WRC, Γερμανία, 1η μέρα: “τρόικα” της VW !!! (videos)

WRC, Γερμανία, 1η μέρα: “τρόικα” της VW !!! (videos)

Στο κυνήγι της πρώτης της νίκης εντός έδρας, η VW τα δίνει όλα στη Γερμανία και έχει κάνει μέχρι στιγμής το 1-2-3 στο ADAC Rallye Deutschland. O πιο κοντινός αντίπαλος είναι ένα λεπτό και έξη δεύτερα πίσω!

Αποτελέσματα Πρώτης Ημέρας

Ο Ogier προηγείται και πάλι. Ο Latvala πέρασε εμπρός το μεσημέρι, για ένα μόλις δέκατο του δευτερολέπτου, αλλά δεν μπόρεσε να μείνει εκεί, λόγω του ότι ο δρόμος είχε πολλά χώματα και δε μπορούσε να κινηθεί με αυτοπεποίθηση. Ο Mikkelsen κινήθηκε συντηρητικά και είναι άνετα τρίτος χωρίς προβλήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Sordo με το Hyundai είναι τέταρτος και πρώτος χωρίς VW. Ο Meeke (Citroen DS3) που κυνηγούσε τα Polo R είχε μία ακόμη έξοδο και έπεσε πολύ πίσω. Έξοδο είχε και ο Kubica. Πρώτος στην WRC2 είναι ο Kopecky με το Skoda. O Έλληνας Σερδερίδης είναι 35ος και 12ος στην WRC2. Tα Porsche της RGT ταλαιπωρήθηκαν από το γλιστερό οδόστρωμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.