ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Φουντώνει η μάχη για το PICK: η απάντηση του ΑΟΠ στην ΟΜΑΕ.

Φουντώνει η μάχη για το PICK: η απάντηση του ΑΟΠ στην ΟΜΑΕ.

Καυτή η απάντηση του Α.Ο.Π. στην Ο.Μ.Α.Ε. για την απ’ ευθείας ανάληψη του PICK. Σίγουρα το θέμα θέλει εξέταση από τη Γ.Σ. της Ομοσπονδίας τον Οκτώβρη.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΠΡΟΣ : Πρόεδρο ΟΜΑΕ   κο. Δ. Μιχελακάκη                                        Πάτρα 27/08/2015

Πρόεδρο Ε.Π.Α.  κα. Α. Πασσαλή

Μέλη Δ.Σ. ΟΜΑΕ

Αξιότιμοι Κύριοι,

Με μεγάλη έκπληξη είδαμε την ανακοίνωσή σας στις 27/08/2015, όπου αναλάβατε την διοργάνωση του PICK 2015 χωρίς να ανταπαντήσετε στην επιστολή μας στις 17/08/2015 όπως υποχρεούστε ως αρμόδια αρχή του σπορ.

Πως βγάλατε λοιπόν το συμπέρασμα του αδιεξόδου αφού δεν ασχοληθήκατε καν να επικοινωνήσετε μαζί μας ούτε με e-mail η έστω  τηλεφωνικώς, αλλά έχοντας συνεχόμενη και άμεση επαφή με τον promoter, κι όχι μ’ εμάς όπως είστε υποχρεωμένος, αποφασίσατε μονόπλευρα .

Σήμερα στην παράγραφο 4 αποσαφηνίζετε αυστηρώς μάλιστα ότι τα στελέχη του αγώνα θα ασχοληθούν αποκλειστικά μόνο με τον αγώνα καρτ, δηλαδή εννοείτε ‘‘ότι κατά την διάρκεια των διαφόρων ακροβατικών και event τα οποία αποτελούν την μερίδα του λέοντος στην διάρκεια της ημέρας τα στελέχη – κριτές θα αποχωρήσουν από την πίστα και από τα «Κ» (θέσεις κριτών) αφήνοντας την πίστα έρμαιο του πλήθους ;

Στην παράγραφο 5 περιγράφετε έμμεσα εκβιασμούς προς τα Σωματεία-Λέσχες του νομού, κάτι που  ζήσαμε και πέρυσι στην κατ΄ ιδίαν συνάντηση  του ΔΣ του ΑΟΠ  με εσάς προσωπικά κ. πρόεδρε και τον promoter. Όταν είχαμε τους ίδιους ενδοιασμούς για την διοργάνωση, εκεί απαιτήσατε εκβιαστικά λύση με οποιοδήποτε κόστος, αφήνοντας να εννοηθεί, ότι θα κρατήσουμε του αγώνες που κάνουμε τα τελευταία 45 χρόνια για το 2015, κάτι που δεν έγινε.

Στην παράγραφο 6 ευχαριστούμε που μας δικαιώνετε με την επιλογή σας, στον πρόεδρο των αγωνοδικών με τον συγγενή του promoter.

Στην παράγραφο 7 δηλώνετε ανερυθρίαστα ότι δεν ασχολείστε με χορηγίες ή οικονομικές συμφωνίες που αφορούν  την «διοργάνωση». Εδώ βλέπουμε ότι επιμελώς αποφεύγετε την λέξη <<αγώνας>> κάτι που αναφέρεται σαφώς στην παράγραφο 2 . και κάτι που αναφέρεται σαφώς και στις προηγούμενες άδειες τέλεσης των διοργανώσεων, οπότε αυτομάτως, βάσει του άρθρου 212 του ΕΑΚ σαν ομοσπονδία είστε η μόνη αρμόδια να διαπραγματεύεστε συμφωνίες που αφορούν χορηγίες ή πάσης μορφής οικονομική υποστήριξη.

Ερχόμαστε στον πειρασμό να πούμε ότι γνωρίζετε το άρθρο 212 γιατί χρησιμοποιήσατε αυτούσια την παράγραφο του 3 η οποία μάλλον σας βολεύει, και ερχόμαστε τώρα σε αυτό, όταν δεσμεύεστε για το «όποιο» οικονομικό αποτέλεσμα προκύψει. Εννοείται ότι δεν έχετε εικόνα των οικονομικών της διοργάνωσης οπότε, γιατί αποποιείστε των χορηγιών η τηλεοπτικών δικαιωμάτων (NOVA) και δίνετε όλα τα οφέλη στον  promoter όπως σας έχουμε τονίσει πολλάκις σε προηγούμενη αλληλογραφία.

Τέλος σας υπενθυμίζουμε και επιμένουμε όπως σε όλες τις προηγούμενες επιστολές μας στην αναγκαιότητα συνάντησης ανάμεσα στο  ΔΣ της ΟΜΑΕ και στο ΔΣ του ΑΟΠ, ώστε να αναπτύξουμε τις θέσεις μας για το PICK  προφορικά αλλά και με γραπτό υπόμνημα μας.

Υ.Γ.: Για την δική σας προστασία σαν ΟΜΑΕ στην στελέχωση του αγώνα σας ενημερώνουμε ότι κάποια στελέχη του ΑΟΠ βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη με τον Όμιλο, για οικονομικά θέματα που αφορούν τα προηγούμενα PICK.

Επίσης κ. Πρόεδρε παρόλες τις πολλές θεάσεις σας στην πόλη μας τον τελευταίο καιρό, δεν περάσατε από τα γραφεία μας και επειδή πιθανόν δεν θυμάστε σας ενημερώνουμε ότι η διεύθυνση μας είναι Ναυμαχίας Έλλης 37

Για το Δ.Σ. του Α.Ο.Π.

Ο Πρόεδρος

Ανδρέας Παντελής”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάποιοι είχαν προβλέψει την κατάπτωση της ΟΜΑΕ από αυτή τη διοίκηση, από τα πρώτα της βήματα. Και έρχονται σήμερα να δικαιωθούν από μία συμπεριφορά που μόνο σε Ομοσπονδία δεν ταιριάζει. Μία συμπεριφορά – διοίκηση ολιγοκρατική, συγκεντρωτική, τυραννική ουσιαστικά, με μόνο στόχο την προώθηση συγκεκριμένων συμφερόντων. Υπάρχει κάποιος εκεί έξω να μπορεί να διασφαλίσει ότι αυτά των μελών του Δ.Σ. είναι εκτός αυτών που προωθούνται; Πολύ θα το θέλαμε, ειλικρινά.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.