ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

PICK: άτακτη οπισθοχώρηση της Ο.Μ.Α.Ε.

PICK: άτακτη οπισθοχώρηση της Ο.Μ.Α.Ε.

Όπως δήλωσε στο automotopatras.gr ο πρόεδρος του Α.Ο.Π. Ανδρέας Παντελής, η Ο.Μ.Α.Ε ζήτησε από το ΔΣ του Α.Ο.Π συνάντηση των δύο μερών όπερ και εγένετο στα γραφεία της Ο.Μ.Α.Ε . Το αποτέλεσμα της συζήτησης ήταν να ξεκινήσουν προσπάθειες για επίλυση του θέματος της οργάνωσης του PICK.

Ζητούμενο είναι πλέον, μετά τη γενική κατακραυγή, να είναι ο Α.Ο.Π. αυτός που θα διοργανώσει τον αγώνα. Η υπαναχώρηση της Ο.Μ.Α.Ε. ήρθε αφού η ίδια είναι ανακοινώσει ότι αναλαμβάνει την οργάνωση και ο Α.Ο.Π. είχε βγάλει μία ανακοίνωση που καυτηρίαζε τη συμπεριφορά της Ομοσπονδίας.

Αν η απόφαση της Ο.Μ.Α.Ε. να αναλάβει τον αγώνα ήταν η σωστή, γιατί την παίρνει πίσω τώρα; Αν δεν ήταν, που δεν ήταν, γιατί πάρθηκε αρχικά; Γιατί παραμερίστηκε ο Α.Ο.Π. από την ίδια του την Ομοσπονδία; Ποια η δουλειά της Ο.Μ.Α.Ε. στη συνέντευξη του promoter του αγώνα;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ας αφήσουμε όμως τη Γ.Σ. της Ο.Μ.Α.Ε. να τα λύσει όλα αυτά τον Οκτώβρη και ας ευχηθούμε, μαζί με όλους, να λυθεί το θέμα PICK και να επιστρέψουν τα τω καίσαρως τω καίσαρι, ο αγώνας δηλαδή στον Α.Ο.Π. που τον σκέφτηκε, τον έκανε πραγματικότητα και τον καθιέρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.