ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Έκπληξη: Δεν θα είναι η κα Ανίτα Πασσαλή αλυτάρχης του Acropolis! (ανανεωμένο)

Έκπληξη: Δεν θα είναι η κα Ανίτα Πασσαλή αλυτάρχης του Acropolis! (ανανεωμένο)

Δόθηκε η συνέντευξη τύπου για το φετινό Seajets Acropolis Rally.

Η μεγάλη είδηση είναι ότι μετά από 14 χρόνια η Ανίτα Πασσαλή δε θα είναι αλυτάρχης του αγώνα. Τη θέση της θα πάρει ο Νίκος Μανώλης, μέλος της ΕΠΑ, από τη Λαμία, από τα αγαπημένα παιδιά της διοίκησης.

Η συνέντευξη δόθηκε στο Seajet Champion 2, ένα από τα ταχύπλοα οχηματαγωγά του βασικού χορηγού του αγώνα. Βασικοί ομιλητές ήταν ο πρόεδρος της ΟΜΑΕ κ. Δημήτρης Μιχελακάκης, ο «ιθύνων» νους της Seajets κ. Μάριος Ηλιόπουλος και ο αλυτάρχης.

Ο αγώνας θα διαρκέσει δύο μέρες, Σάββατο και Κυριακή, 10 &11 Οκτώβρη. Θα έχει 9 ειδικές, με μήκος 202,57 χιλιόμετρα. Δύο από αυτές είναι μικτές (άσφαλτος/χώμα), οι υπόλοιπες χωμάτινες, ενώ μία είναι νυχτερινή. Η εκκίνηση θα δοθεί από την Ακρόπολη, ενώ το κέντρο του αγώνα είναι στο Λουτράκι. O αγώνας μετρά για το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Πρωτάθλημα Rally.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος αποτέλεσε τον εθελοντή που έλυσε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο αγώνας, χωρίς καν να του ζητηθεί. Θέτοντας τη Seajet βασικό χορηγό του αγώνα για δύο χρόνια, λύνει προσωρινά το θέμα, περιμένοντας όμως η ΟΜΑΕ να έχει φροντίσει γι’ αυτό μέχρι το 2017, κάτι μάλλον απίθανο.

Η κα Πασσαλή, στα λίγα λόγια που είπε, ευχαρίστησε τον Αντώνη Χατζημιχάλη και την Ελένη Φερτάκη για τη βοήθειά τους τα 14 χρόνια και την ΕΛΠΑ, χωρίς την οποία το Acropolis, αλλά και η ομοσπονδία δεν θα υπήρχαν. Αντίθετος ήταν ο πρόεδρος της ΟΜΑΕ που επεσήμανε, χωρίς να τύχει της αποδοχής των παρισταμένων, την ανυπαρξία συνεργασίας με την ΕΛΠΑ.

Ο καινούριος αλυτάρχης είναι ένας τυπολάτρης, σκληρός εργάτης των αγώνων. Φημίζεται για την προσοχή στη λεπτομέρεια αλλά και την αδυναμία του να βρει λύση όταν τα πράγματα βγουν εκτός των τετριμμένων και των αναμενομένων. Σίγουρα θα είναι πρόκληση γι’ αυτόν να ελέγξει τον αγώνα χωρίς τη βοήθεια των… κλασικών, εκτός αν η κα Πασσαλή θα είναι αυτή που θα κουνάει στην τελική τις κουίντες… Είδομεν. 

ΥΓ. Το μεγάλο θέμα που τίθεται για το 2015 είναι γιατί στο πιο δύσκολο Acropolis όλων των εποχών οι «καπεταναίοι» αφήνουν το καράβι στα χέρια των δεύτερων και των τρίτων; Τους πήραν εξαναγκαστικά το τιμόνι από τα χέρια ή πηδάνε από το καράβι που βουλιάζει, ούτως ή άλλως; Πρέπει να παραμείνουμε στην κορυφή της Ευρώπης και να διεκδικήσουμε επιστροφή στο WRC. Πώς θα πετύχουμε κάτι τέτοιο χωρίς την Πασσαλή, τον Χατζημιχάλη και την πολύτιμη βοήθεια της ΕΛΠΑ, την οποία… κράζει ο πρόεδρος;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχει αναρωτηθεί κανείς πόσοι δε θα έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν, κάτω από το νέο αυτό σχήμα; Ήδη πολλών η απουσία ήταν φανερή στη συνέντευξη τύπου. Δεν ήταν αυτό το ζητούμενο. Το ζητούμενο από την ΟΜΑΕ ήταν να ενώσει και να χρησιμοποιήσει τους πιο ικανούς για να πολεμήσουμε με τα καλύτερα όπλα. Αντ’ αυτού προτίμησε τους αφορισμούς και τα παιδιά του προέδρου. Παιδιά που μέχρι πρόσφατα ήταν ΕΛΠικά και τώρα δηλώνουν πλήρη υποταγή στο Μιχελακέικο… 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.