ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

PICK Patras 2015: Συνδιοργάνωση ΟΜΑΕ-ΑΟΠ

PICK Patras 2015: Συνδιοργάνωση ΟΜΑΕ-ΑΟΠ

Μάλλον τελειώνουμε με την υπόθεση PICK και την αυθαίρετη εμπλοκή της ΟΜΑΕ. Βγήκε κοινή ανακοίνωση με τον ΑΟΠ που αναγγέλει την συνδιοργάνωση!

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος στη συνεδρίασή του στις 03/09/15, με την παρουσία εκπροσώπων του ΔΣ του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών, αποφάσισε ότι η αθλητική εκδήλωση PICK Patras (θα πραγματοποιηθεί στις 03 και 04/10/15 στην Πάτρα) θα συνδιοργανωθεί από την ΟΜΑΕ και το αθλητικό σωματείο ΑΟΠ.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συμφωνήθηκαν επίσης τα παρακάτω:

– ΑΟΠ θα συμμετέχει στην Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα με δύο στελέχη του.

– Αλυτάρχης του αγώνα ορίζεται ο Στέλιος Καγιάφας και βοηθοί, ο Άγγελος Σταθακόπουλος και άλλα δύο στελέχη που θα ανακοινωθούν σύντομα.

– Υπεύθυνη Σχέσεων με τους Αγωνιζόμενους ορίζεται η Βάγια Ζάχου.

– Τεχνικός Έφορος ορίζεται ο Μάκης Μπερσής και άλλα στελέχη που θα ανακοινωθούν σύντομα.

– Τα έσοδα της διοργάνωσης, αφαιρουμένων των παραβόλων προς ΟΜΑΕ, θα διατεθούν στον ΑΟΠ.

– Υπεύθυνος για την οικονομική διεκπεραίωση του αγώνα ορίζεται ο Νίκος Παπασταθόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ΔΣ της ΟΜΑΕ και ο ΑΟΠ εύχονται στους αγωνιζόμενους καλή επιτυχία.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.