ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

F1, Σιγκαπούρη: μαθήματα “στρατηγικής” ο Vettel, “αστοχία” των Mercedes

F1, Σιγκαπούρη: μαθήματα “στρατηγικής” ο Vettel, “αστοχία” των Mercedes

Μία μάχη από την αρχή μέχρι το τέλος ανάμεσα στον Vettel και τον Ricciardo κράτησε ψηλά το ενδιαφέρον όλων στη Σιγκαπούρη. Και αν ο Vettel δεν ήταν τόσο καλός τεχνήτης της στρατηγικής, ίσως ο Ricciardo να ήταν νικητής. Δύο έξοδοι του safety car και γενικά πολλά συμβάντα, έδωσαν στον Γερμανό τη δυνατότητα να ελέγχει την όλη κατάσταση, με τον Ricciardo να έχει να σκεφτεί και τον Raikkonen που ήταν στην ουρά του.

Η είδηση είναι βέβαια η αποτυχία της Mercedes και η πρώτη εγκατάλειψη του Hamilton για το 2015. Ο Kvyat ξεκίνησε και έμεινε 4ος για πολλή ώρα αλλά τελικά έπεσε πίσω από τον Roseberg και τον Bottas. Εκπληκτική η επίδοση του Verstappen που έπεσε τελευταίος με μείον 2 γύρους, όταν δεν κατάφερε να ξεκινήσει και κατάφερε τελικά να τερματίσει 8ος, εμπρός από τον Sainz.

Για μία ακόμη φορά οι McLaren δεν κατάφεραν να τερματίσουν από προβληματα αξιοπιστίας, αν και έπαιζαν μέχρι εκείνη τη στιγμή στις βαθμολογούμενες σχέσεις.

POS.DRIVERTEAMTIMEPOINTS1SEBASTIAN VETTELFERRARI2:01:22.118252DANIEL RICCIARDORED BULL RACING+1.478s183KIMI RÄIKKÖNENFERRARI+17.154s154NICO ROSBERGMERCEDES+24.720s125VALTTERI BOTTASWILLIAMS+34.204s106DANIIL KVYATRED BULL RACING+35.508s87SERGIO PEREZFORCE INDIA+50.836s68MAX VERSTAPPENTORO ROSSO+51.450s49CARLOS SAINZTORO ROSSO+52.860s210FELIPE NASRSAUBER+90.045s1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.