ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Acropolis, πρώτη μέρα: Αθανασούλας και πάσης Ελλάδος…(videos) (upd)

Acropolis, πρώτη μέρα: Αθανασούλας και πάσης Ελλάδος…(videos) (upd)

Σε απευθείας σύνδεση με τα Γεράνια, μπορούμε να σας επιβεβαιώσουμε ότι ο Λάμπρος Αθανασούλας, με συνοδηγό το Ζακχαίο, οδηγώντας ένα Skoda Fabia R5, κατάφεραν να βρίσκονται στην πρωτοπορία του Seajets Rally Acropolis 2015, στοχεύοντας στην τρίτη μόλις νίκη Έλληνα στον αγώνα μας… Να σημειώσουμε βέβαια ότι υστερεί σε εμπλοκή και εξοπλισμό σε σχέση με τους αντιπάλους του που ακολουθούν όλο το ERC.

Οι καιρικές συνθήκες ανάγκασαν (?) τους οργανωτές να «κόψουν» την ημερήσια ειδική και να την κάνουν ίδια σε μήκος και διαδρομή με την βραδινή. Έβρεχε 2-3 ώρες πριν ξεκινήσει η ειδική και είχε αρκετή λάσπη, κάνοντας τους πρώτους στην κατατακτήρια ειδική να επιλέξουν να ξεκινήσουν πίσω.

Ο Kajetanowicz με το Fiesta R5 έκανε τον πρώτο χρόνο, εμπρός από τους Breen (IRL, Peugeot 208), Botka (HUN, Evo IX), Lukyanuk (BLR, Fiesta R5) και Αθανασούλα (Skoda Fabia R5), που βρέθηκε 25 δεύτερα πίσω. Το βράδυ όμως τα πράγματα βάφτηκαν… γαλανά, με τον έλληνα οδηγό να κάνει έναν εκπληκτικό χρόνο, 27 δευτερόλεπτα εμπρός από τον Breen και 35 (!) εμπρός από τον Kajetanowicz. Έτσι πέρασε πρώτος στην γενική κατάταξη. 

Στην ελληνική κατάταξη τους βαθμούς του νικητή της πρώτης μέρα κερδίζει ο Αθανασούλας. Πίσω του ο κύπριος Παντέλη (Evo X), ο Λαϊνόπουλος (Impreza 555), ο Παυλίδης (Εvo IX) και ο Κωνσταντάκος (Impreza WRX STi). Μεγάλες απώλειες για το Σάββατο ο Λάμπρος Κύρκος, ο Νιώρας και ο Βελάνης που ήταν δεύτερος στην πρώτη ειδική. Για το ERC o Magalhães που εγκατέλειψε από ανάρτηση και ο Consani που βγήκε εκτός δρόμου για να μην πέσει πάνω στον Κύρκο που είχε κάνει τετ-α-κε

Παντέλη Πέτρος

Λαϊνόπουλος Στέλιος

Αποτελέσματα ERC, 1η μέρα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.