ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Valentino vs Marquez: H βεντέτα!!!

Valentino vs Marquez: H βεντέτα!!!

Έχει γίνει παγκόσμιο θέμα η επαφή Rossi και Marquez στη Sepang. Αρχικά φάνηκε ότι ο Valentino κλώτσησε σκόπιμα τον συναθλητή του και τον οδήγησε σε πτώση και χρεώθηκε με αφαίρεση βαθμών και εκκίνηση από την τελευταία θέση στον επόμενο αγώνα. Ήταν όμως έτσι;

Πρώτα από όλα ας δούμε ένα κωμικό video με τη βεντέτα των δύο μέσα στο 2015. Ένα φοβερά στημένο video που προκαλεί τόσο γέλιο, που δε μπορεί παρά να ξεκινήσει το θέμα.

Το επόμενο video μας παρουσιάζει το ατύχημα τόσο σε κανονική ταχύτητα, όσο και σε slow motion. Φαίνεται καθαρά ότι είτε είναι μία τυχαία επαφή, είτε ο Marquez πέφτει κατά λάθος πάνω στο πόδι του Rossi, είτε ο Marquez αφήνει το Rossi να περάσει και μετά προσπαθεί να πέσει πάνω του με το κράνος – με τι σκοπό άραγε;

Το τρίτο video δυστυχώς επιβεβαιώνει την χειρότερη άποψη. Η κάμερα πάνω στη Honda του Marquez είναι αποκαλυπτική. Ο αναβάτης αφήνει το γκάζι, επιτρέπει στον Rossi να περάσει και μετά ανοίγει το γκάζι και τον… κουτουλάει πραγματικά!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά από αυτές τις αποκαλύψεις των εικόνων, ο Rossi άσκησε έφεση στην απόφαση των αγωνοδικών, η οποία ανέστειλε την ποινή του, οπότε δε θα ξεκινήσει τελευταίος στον άμεσα επόμενο αγώνα, ενώ μπορεί να μικρύνει ή ακόμη και να μηδενίσει την ποινή του, αφού δικαστεί από το Αθλητικό Δικαστήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.