ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ελληνίδα η πρώτη γυναίκα της Διεθνούς Επιτροπής Κarting CIK-FIA

Ελληνίδα η πρώτη γυναίκα της Διεθνούς Επιτροπής Κarting CIK-FIA

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (World Motor Sport Council) της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου (Fédération Internationale de l’Automobile – FIA) που συνεδρίασε στο Παρίσι στις 2 Δεκεμβρίου 2015, ενέκρινε την ένταξή της κυρίας Κορίνας Φατούρου στην Παγκόσμια Επιτροπή Karting, CIK-FIA, ως εκπροσώπου της Ελλάδος.

Είναι μεγάλη τιμή για εκείνη αλλά και για την χώρα μας, αφού από τα 138 Κράτη-Μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, μόνον 32 χώρες μετέχουν στην Επιτροπή, και η Ελλάδα έχει πετύχει παραδοσιακά να έχει θέση σ’ αυτήν. Είμαι μεγάλη επιτυχία το γεγονός ότι η πρώτη γυναίκα στην ιστορία της Επιτροπής είναι Ελληνίδα.

Όπως δήλωσε η Κορίνα Φατούρου:

«Ευχαριστώ τους Έλληνες φίλους και συνεργάτες που πίστεψαν σε μένα και στήριξαν την υποψηφιότητά μου, αλλά και τα μέλη του Παγκοσμίου Συμβουλίου που την αξιολόγησαν θετικά και την υπερψήφισαν.

Από τη νευραλγική αυτή θέση, θα εργαστώ για την ανάπτυξη του αθλήματος, την εφαρμογή των αξιών και των κανόνων της Διεθνούς Ομοσπονδίας και του Ελληνικού Αθλητικού Νόμου, του Διεθνούς Αθλητικού Κώδικα και του Κώδικα Ηθικής της FIA, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές της Χώρας μας.

Προσβλέπω στην αρμονική συνεργασία της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος.»

Να θυμίσουμε ότι η Κορίνα Φατούρου έγινε γνωστή το χώρο του διεθνούς Karting όταν υποστήριζε τη συμμετοχή του γιού της Κωνσταντίνου σε αγώνες στην Ευρώπη, φροντίζοντας για την ομάδα στο εξωτερικό, ενώ ο οδηγός ερχόταν για το σχολείο στην Ελλάδα και επέστρεφε τα Σαββατοκύριακα στις πίστες! Αρωγός σε όλη αυτή την προσπάθεια ο σύζυγός της Χρήστος…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να ευχηθούμε και εις ανώτερα!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.