ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αύριο η αυλαία στο Ράλι Γερμανίας- Ο Σερδερίδης προσπαθεί στη Γερμανία να δαμάσει το «θηρίο»!

Αύριο η αυλαία στο Ράλι Γερμανίας- Ο Σερδερίδης προσπαθεί στη Γερμανία να δαμάσει το «θηρίο»!

Ο Καβαλιώτης οδηγός είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε αγώνα Ράλι με αυτοκίνητο φτιαγμένο για το WRC. Χθες (Παρασκευή) έκανε τα πρώτα επίσημα αγωνιστικά χιλιόμετρα με το Fiesta WRC έχοντας την υποστήριξη της εργοστασιακής Ford M-Sport και ολοκλήρωσε το πρώτο σκέλος του αγώνα.

Ο Ιορδάνης Σερδερίδης συμμετέχει και έχει πείρα απο αγώνες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Και όπως καταλαβαίνετε οι αγώνες του ERC δεν έχουν καμιά σχέση με το WRC.

Το συγκεκριμένο Fiesta WRC είναι μακράν ότι πιο δυνατό έχει οδηγήσει ο συμπατριώτης μας και φυσιολογικά χρειάστηκε χρόνο και χιλιόμετρα για να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του.

Η πρώτη του αγωνιστική επαφή έγινε για λίγα χιλιόμετρα την Πέμπτη στην υπερειδική. Χθες έτρεξε το πρώτο σκέλος του αγώνα και ταυτόχρονα μάθαινε τα μυστικά από το «θηρίο».

Ο ίδιος είπε:

«Δυσκολευτήκαμε πολύ στην υπερειδική της Πέμπτης, την πρώτη ειδική του αγώνα. Υποπέσαμε σε λάθος, καθώς χτυπήσαμε με το πίσω μέρος σε κράσπεδο, με αποτέλεσμα να πάθουμε κλατάρισμα και να χάσουμε αρκετά δευτερόλεπτα. Σε συνδυασμό με ένα πρόβλημα στα ηλεκτρικά του Fiesta, χάσαμε την αυτοπεποίθηση μας και μπήκαμε στις ειδικές της Παρασκευής με πεσμένη ψυχολογία.»

Χθες έκανε 6 ειδικές διαδρομές και 103 αγωνιστικά χιλιόμετρα. Σήμερα ο αγώνας θα είναι αρκετά πιο δύσκολος. Στο πρώτο σκέλος βρίσκεται στην 29η θέση της γενικής κατάταξης. Σήμερα ο αγώνας περιλαμβάνει οκτώ ειδικές με 150 αγωνιστικά χιλιόμετρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.