ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αέρα πάει ο καβαλιώτης οδηγός με το πανίσχυρο Ford Fiesta WRC

Αέρα πάει ο καβαλιώτης οδηγός με το πανίσχυρο Ford Fiesta WRC

Σε αντίθεση με την Παρασκευή το Σάββατο ήταν αρκετά καλύτερο για τον Καβαλιώτη οδηγό που τρέχει για πρώτη φορά σε αγώνα του WRC με το τελευταίων προδιαγραφών Ford Fiesta WRC.

Ο Ιορδάνης Σερδερίδης εξοικειώθηκε με το δυνατό Fiesta,κινήθηκε σωστά και ανέβηκε αρκετές θέσεις στη γενική κατάταξη. Το Σάββατο το οδόστρωμα ήταν στεγνό. Η μεγαλύτερη ειδική διαδρομή ήταν η περίφημη Panzerplatte μήκους 38 χιλιομέτρων.

Στόχος για τον Καβαλιώτη οδηγό ήταν να ανεβάσει ρυθμό, κάτι που έκανε ήδη από τις πρωινές ειδικές της ημέρας: «Γνωρίζαμε πως το Σάββατο θα ήταν μια δύσκολη ημέρα, τόσο εξαιτίας του μήκους των διαδρομών, όσο και των δυσκολιών που κρύβουν. Έχοντας μάθει περισσότερο το νέο μας “γραφείο”, κινηθήκαμε σβέλτα στις πρωινές ειδικές, πετυχαίνοντας μάλιστα το 12ο χρόνο σε μία από αυτές.», ήταν τα λόγια του Σερδερίδη, ο οποίος πρόσθεσε: «Το απόγευμα, στο δεύτερο loop βελτιώσαμε ακόμη περισσότερο τις επιδόσεις μας και σκαρφαλώσαμε αρκετές θέσεις στη γενική κατάταξη, παραμένοντας παράλληλα στο δρόμο, χωρίς να υποπέσουμε σε κάποιο λάθος. Πραγματοποιήσαμε τη σωστή επιλογή ελαστικών, έχοντας την πληροφόρηση πως το οδόστρωμα στις ειδικές ήταν στεγνό και δεν φοβηθήκαμε να πιέσουμε. Προσφέραμε και θέαμα στους αρκετούς φιλάθλους που βρίσκονται στις ειδικές, πηδώντας στα 35 μέτρα στο περίφημο άλμα του αγώνα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ιορδάνης Σερδερίδης είναι ο πρώτος Έλληνας που οδηγεί το αυτοκίνητο το οποίο κατέκτησε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι πέρυσι, ανυπομονεί να κυματίσει την Ελληνική σημαία στον τερματισμό: «Αυτό που απομένει πλέον είναι να καταφέρουμε να φέρουμε το Ford Fiesta WRC στον τερματισμό του αγώνα το μεσημέρι της Κυριακής. Απομένουν τρείς ειδικές διαδρομές και 72 αγωνιστικά χιλιόμετρα. Θα προσπαθήσουμε να κινηθούμε γρήγορα και να το διασκεδάσουμε. Στόχος μας είναι να μπούμε στην 20άδα», δήλωσε ο Ιορδάνης Σερδερίδης .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.