ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

F1: Pole Position για τον Χάμιλτον στην Σιγκαπούρη

F1: Pole Position για τον Χάμιλτον στην Σιγκαπούρη

Ο Lewis Hamilton θα εκκινήσει από την πρώτη θέση της εκκίνησης του γκραν πρι της Σιγκαπούρης.

Ο πιλότος της Mercedes σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές και σίγουρα είναι αυτός που θα έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Πίσω του ακολούθησε ο Max Vertsappen με Red Bull και έτσι ο Ολλανδός πιλότος θα εκκινήσει δίπλα από τον Βρετανό, γεγονός που σημαίνει πως η αυριανή εκκίνηση θα έχει φοβερό ενδιαφέρον.

Καίγεται ο Vettel

Από την δεύτερη σειρά θα ξεκινήσουν οι Vettel και Bottas με Ferrari και Mercedes αντίστοιχα με τον Γερμανό να… καίγεται να τερματίσει μπροστά από τον Hamilton προκειμένου να μειώσει τη διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα. Την δεκάδα των πρώτων στις σημερινές δοκιμές συμπλήρωσαν οι, Raikkonen, Ricciardo, Perez, Grosjean, Ocon και Hulkenberg.

Ο αγώνας της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 3:10 το μεσημέρι και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cosmote TV και την κρατική τηλεόραση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.