F-16 τα βάζει με μοτοσικλέτα, μονοθέσιο της Formula 1 και ένα… Tesla (βίντεο)

F-16 τα βάζει με μοτοσικλέτα, μονοθέσιο της Formula 1 και ένα… Tesla (βίντεο)

Κάθε τόσο βλέπουμε στο διαδίκτυο κλιπ με τις πιο τραβηγμένες κόντρες. Αυτή όμως πραγματικά τα έχει όλα.

Συμμετέχουν δύο αεροσκάφη, ένα μαχητικό κι ένα επιβατικό (τύπου) Lear Jet, τα οποία συναγωνίζονται το πιο γρήγορο superbike παραγωγής, την Kawasaki H2R, ένα μονοθέσιο F1 της Red Bull, ένα Tesla Model S (υποθέτουμε αγωνιστικό P100D) και δύο supercars: μια Aston Martin V8 Vantage και μια Lotus Evora 410 ή 430. Από την τελευταία επιλογή συνάγουμε ότι οι συντελεστές του video μάλλον ήθελαν να προβάλουν το Tesla, αλλιώς θα έπρεπε να εξασφαλίσουν κάτι σαν τη McLaren 720S ή την Porsche 911 Turbo S.

Η κόντρα έγινε στο νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, στο πλαίσιο φεστιβάλ αεροδιαστημικής και τεχνολογίας, με τους διαγωνιζόμενους όμως σε διαφορετικούς, παράλληλους διαδρόμους και με κάπως φλου διαδικασία εκκίνησης. Το μονοθέσιο, η μοτοσικλέτα και το ηλεκτρικό Tesla πετάγονται μπροστά, ενώ τα αεροσκάφη φαίνεται να καθυστερούν λίγο – αλλά πάντως δεν απογειώνονται.

Λίγο μετά την εκκίνηση, η Kawasaki μοιάζει να εξαφανίζεται. Όμως το μονοθέσιο στο τέλος την πιάνει αφού η μοτοσικλέτα –που οδηγούσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής Supersport, ο «τοπικός» Kenan Sofuoglou– τελικά κερδίζει για μόλις 0,04”, όπως λέει το σχόλιο του video.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.