ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

SEAJETS- 20η Ανάβαση Μοσχοκαρυάς: 20-21 Οκτωβρίου

SEAJETS- 20η Ανάβαση Μοσχοκαρυάς: 20-21 Οκτωβρίου

Ολική επαναφορά! Έχοντας γεννήσει ορισμένες από τις ομορφότερες αγωνιστικές εικόνες και πιο συναρπαστικές στιγμές των Αναβάσεων των δεκαετιών του ’90 και 2000, η SEAJETS Ανάβαση Μοσχοκαρυάς κάνει φέτος τη μεγάλη της «πρωταθληματική» επιστροφή. Μετά από 9 χρόνια εντάσσεται και πάλι στο Valvoline Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων!

Στις 20-21 Οκτωβρίου, τις μέρες της 20ης διεξαγωγής της Ανάβασης, η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.) θα ζήσει ένα από τα πιο συγκινητικά διήμερα της σύγχρονης ιστορίας της – διότι αυτός είναι ένας από τους σπουδαιότερους αγώνες του μισού, σχεδόν, αιώνα της ύπαρξής της.

Έχοντας «επανεκκινήσει» πέρσι τη Μοσχοκαρυά στο πλαίσιο του Κυπέλλου Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδας, φέτος η ΑΛΑΛ την επαναφέρει εκεί που αρμόζει στην ιστορία της, καθώς και στο αγωνιστικό πάθος των φίλων του motorsport της Λαμίας, της Φθιώτιδας, και εν γένει της Ελλάδας: στο Πρωτάθλημα! Αυτός θα είναι ο 7ος γύρος του φετινού Valvoline Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων, και του Π.Π. Αναβάσεων Ιστορικών αυτοκινήτων.

Η οργανωτική επιτυχία του εγχειρήματος του 2017, η υποστήριξη της SEAJETS και φυσικά ο θερμότατος εναγκαλισμός του αγώνα από τους τοπικούς φορείς, δίνουν στην ΑΛΑΛ όλα τα εχέγγυα για τη φετινή, πολύ μεγαλύτερου μεγέθους, ενδιαφέροντος και απήχησης, διοργάνωση της Μοσχοκαρυάς. Η ζεστή φιλοξενία και μεγάλη συμπαράσταση του οικοδεσπότη Δήμου Λαμιέων, η απλόχερη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, και φυσικά η αρωγή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, βρίσκονται και φέτος στο πλευρό της οργάνωσης.

Στους πρόποδες της Όρθυς, πάνω από την κοιλάδα του Σπερχειού και με την Οίτη στον ορίζοντά της, η μήκους 3,3 χιλιομέτρων διαδρομή βρίσκεται ανάμεσα στα χωριά Στύρφακα και Μοσχοκαρυά. Το Σάββατο 20/10 οι χρονομετρημένες δοκιμές θα ξεκινήσουν στις 12:30 και την Κυριακή το πρώτο από τα δύο σκέλη του αγώνα στις 10:00. Και στις δύο περιπτώσεις, ο δρόμος θα κλείσει μία ώρα νωρίτερα. Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.