ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το Ράλι Κορίνθου επιστρέφει!

Το Ράλι Κορίνθου επιστρέφει!

Μετά από 6 χρόνια απουσίας το Ράλι Κορίνθου επιστρέφει στο Πρωτάθλημα και η οργανωτική επιτροπή ετοιμάζει ένα αγώνα αντάξιο του ονόματος του. Για φέτος μετά από απόφαση των δύο σωματείων που διοργανώνουν τον αγώνα, το Ράλι θα ονομαστεί «Ράλι Καίτη Κυρίτση» .

Η Α.Λ.Α.Κορινθίας & η Α.Λ.Α θέλουν να τιμήσουν έτσι την Καίτη Κυρίτση που ήταν από τους ιδρυτές της Λέσχης της Αθήνας αλλά και μέντορας για την Λέσχη της Κορίνθου. Άλλωστε η «Κυρία Καίτη», όπως όλοι την προσφωνούσαν ήταν και αυτή που έκανε πράξη για πρώτη φορά την συνεργασία των 2 σωματείων το 2004 με το 8ο Ράλι Κορίνθου & 32ο Μαύρο Ρόδο, αγώνας που ουσιαστικά έβαλε τον αγώνα στο Πρωτάθλημα Ελλάδας για πρώτη φορά.

Το Ράλι Κ.Κυρίτση είναι ο 5ος αγώνας του 54ο Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Χωμάτινων Ράλλυ 2018 ( Ράλι Κορίνθου) που έχει προκηρύξει η Επιτροπή Αγώνων της ΟΜΑΕ ενώ προσμετρά στο Πρωτάθλημα Ιστορικών Αυτοκινήτων & στο Κύπελλο Χώματος 2018 ( Ράλι Μαύρο Ρόδο) .

Στις 3-4 Νοεμβρίου η πόλη της Κορίνθου θα αποτελέσει για πάλι το κέντρο του αγώνα .Οι ειδικές διαδρομές του αγώνα θα είναι 2 στον αριθμό που θα γίνουν από 3 φορές για τον αγώνα του πρωταθλήματος και από 2 φορές για τον αγώνα του Κυπέλλου και τα Ιστορικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα δουλεύει για να παρουσιάσει έναν αγώνα προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής, με έξυπνο σχεδιασμό πρωτοποριακό , οικονομικό , με εύκολες αναγνωρίσεις που πιστεύουμε θα ικανοποιήσει αγωνιζόμενους αλλά και θεατές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.