ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

F1: Διεκδικεί θέση στη Ferrari ο γιος του Σουμάχερ

F1: Διεκδικεί θέση στη Ferrari ο γιος του Σουμάχερ

Το δρόμο του πατέρα του, Μίκαελ Σουμάχερ φαίνεται πως ακολουθεί ο γιος του, Μικ Σουμάχερ.

Ο Μικ Σουμάχερ, γιος του μύθου της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ, φέρεται ως υποψήφιος για τη θέση του δοκιμαστή οδηγού στη Ferrari, που παραμένει εφέτος κενή μετά τη μετακίνηση του Τζιοβινάτσι στην Alfa Romeo – Sauber.

Θα δούμε ξανά μετά από 13 ολόκληρα χρόνια έναν Σουμάχερ με τα χρώματα της Ferrari; Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο γιος του «Σούμι» είναι εφέτος υποψήφιος για τη θέση του δοκιμαστή οδηγού στη Scuderia, η οποία παραμένει κενή μετά τη μεταπήδηση του τελευταίου κατόχου της, Αντόνιο Τζιοβινάτσι, στην ομάδα της Alfa Romeo – Sauber.

Ο γνωστός διαδικτυακός ιστότοπος Motorsport-Total.com υποστηρίζει, ότι ο Μικ Σουμάχερ είναι πιθανόν να συμφωνήσει τις επόμενες ημέρες με τη Ferrari και να ενταχθεί στην ομάδα των τζούνιορ οδηγών της Scuderia, όπου ο πατέρας του είχε γράψει ιστορία κατακτώντας πέντε Παγκόσμια Πρωταθλήματα της Formula 1 μεταξύ 2000 και 2004. Εφόσον υλοποιηθεί αυτό το σενάριο, τότε θα μπορούσε να συμμετάσχει ο 19χρονος Μικ στη διάρκεια της εφετινής σεζόν σε δοκιμές, όπου επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουν οι ομάδες οδηγούς με έως δύο συμμετοχές σε Γκραν Πρι της Formula 1.

Ο γιος του Μίκαελ Σουμάχερ κατέκτησε ως γνωστόν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Formula 3 για το 2018 και εφέτος θα λάβει μέρος με την ομάδα της Prema στο πρωτάθλημα της Formula 2. Ως διεκδικητές της θέσης του δοκιμαστή οδηγού στη Ferrari φέρονται επίσης –εκτός του Μικ Σουμάχερ- οι Μάρκους Άρμστρονγκ και Κάλουμ Ίλοτ, που ανήκουν στους τζούνιορ οδηγούς της Scuderia.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.