ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Audi έκανε  το 1-3 στο E-Prix του Σαντιάγο, στη Χιλή

Η Audi έκανε  το 1-3 στο E-Prix του Σαντιάγο, στη Χιλή

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώθηκε για την Audi το E-Prix του Σαντιάγο, στη Χιλή. Σε έναν αγώνα που διεξήχθη κάτω από τις πιο θερμές συνθήκες (37 βαθμοί Κελσίου) στην ιστορία της Formula E, τα ηλεκτρικά μονοθέσια της Audi τερμάτισαν στην 1η και 3η θέση.

Το Audi e-tron FE05 με οδηγό τον Σαμ Μπερντ (Sam Bird), της ιδιωτικής ομάδας Envision Virgin Racing κατέκτησε τη νίκη, με το Audi e-tron FE05 του Ντάνιελ Αμπτ (Daniel Abt), οδηγού της Audi Sport ABT Schaeffler, πρωταθλήτριας ομάδας της περασμένης σαιζόν στη Formula E, να τερματίζει τρίτο. Με τη νίκη του αυτή, ο Βρετανός Σαμ Μπερντ προηγείται στο πρωτάθλημα οδηγών, μετά από τρεις αγώνες.

Ο Ντάνιελ Αμπτ έκανε τον ταχύτερο γύρο στον αγώνα ενώ ο έτερος οδηγός της ομάδας, ο Βραζιλιάνος Λούκας ντι Γκράσσι (Lucas di Grassi), έκανε τον πρώτο χρόνο στα ελεύθερα δοκιμαστικά ενώ στον αγώνα φάνηκε άτυχος, τερματίζοντας τελικά στη 12η θέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.