Στο πλευρό τριών Ελλήνων κορυφαίων αθλητών τριάθλου η SKODA

Στο πλευρό τριών Ελλήνων κορυφαίων αθλητών τριάθλου η SKODA

Η SKODA Team Greece 2019 είναι η επίσημη συμμετοχή της KOSMOCAR-SKODA σε δύο κορυφαίους αγώνες τριάθλου της χρονιάς, στην Ελλάδα. Άλλωστε η δημιουργία της ομάδας έχει μία ιδιαίτερη σημειολογία, καθώς σχετίζεται με την ένδοξη ιστορία της μάρκας, την ποδηλασία.

Η πορεία της SKODA ξεκίνησε πριν από 120 χρόνια με ένα ποδήλατο. Και για όσους δεν γνωρίζουν το πρώτο SKODA που κατασκευάστηκε ήταν δίτροχο !!!

Μόλις πριν λίγες ημέρες η SKODA Auto ανακοίνωσε ότι επεκτείνει την – εδώ και 15 χρόνια – χορηγία του Tour de France, του διάσημου ποδηλατικού Γύρου της Γαλλίας, μέχρι το 2023.

Με αφορμή αυτή τη στενή σχέση με την ποδηλασία, η KOSMOCAR-SKODA παρουσιάζει για πρώτη φορά τη SKODA Team Greece 2019, υποστηρίζοντας τρεις σπουδαίους Έλληνες αθλητές, που με τις επιδόσεις τους πρωταγωνιστούν σε κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς διοργανώσεις.

Πρόκειται για τους:

• Χρήστο Γαρέφη, Παγκόσμιο Πρωταθλητή Τριάθλου στην ηλικιακή κατηγορία 60-64. Ο Χρήστος είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην κατηγορία του ενώ επόμενος μεγάλος στόχος του είναι η νίκη στο μεγαλύτερο αγώνα τριάθλου ΙRΟΝΜΑΝ Χαβάης το 2020, με παράλληλη κατάρριψη του ρεκόρ που αντέχει για περισσότερα από 12 χρόνια.

• Τζένη Μπουλμέτη, δις Πρωταθλήτρια Τριάθλου. Η Τζένη είναι 6η στον κόσμο στην ηλικιακή κατηγορία 30-34 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα IRONMAN Χαβάης, θέση που θα επιχειρήσει να βελτιώσει τη φετινή χρονιά. Παράλληλα, είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και μητέρα 2 παιδιών.

• Νίκο Παπαγγελή, Πανελλήνιο Πρωταθλητή Ποδηλασίας πίστας και δρόμου para-cycling. Ο Νίκος έχει σημειώσει σημαντικές πρωτιές ενώ κατατάχθηκε 6oς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πίστας που πραγματοποιήθηκε φέτος στην Ολλανδία. Απώτερος στόχος του η πρόκριση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, το 2020.

Οι τρείς διακεκριμένοι αθλητές απαρτίζουν την ποδηλατική ομάδα SKODA Team Greece 2019 και θα λάβουν μέρος σε δύο κορυφαίους αγώνες τριάθλου στη χώρα: το IRONMAN 70.3 Greece, Costa Navarino και το Spetsathlon 2019.

Η KOSMOCAR-SKODA στηρίζει αυτούς τους δύο σημαντικούς αγώνες ως Official Car Partner, με ένα πλήρη στόλο από τα πολύ επιτυχημένα SUV μοντέλα της: το KAROQ, που κατέκτησε τον τίτλο «Αυτοκίνητο του 2019» για την Ελλάδα και το KODIAQ, που αναδείχθηκε πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του, τη χρονιά που πέρασε.

Το IRONMAN 70.3 Greece, Costa Navarino, ο πρώτος αγώνας Ironman που διοργανώνεται στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί στην Costa Navarino, την Κυριακή 14 Απριλίου 2019. Αποτελεί τον πιο απαιτητικό αγώνα τριάθλου, συνδυασμό πολλών δεξιοτήτων αλλά και αντοχής, καθώς περιλαμβάνει 1,9χλμ. κολύμπι, 90χλμ. ποδήλατο και 21,1χλμ. τρέξιμο, συνεχόμενα, χωρίς στάση ή ενδιάμεση διακοπή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Spetsathlon 2019, θα πραγματοποιηθεί στις Σπέτσες, στις 10-11 Μαΐου 2019. Αποτελεί τον πιο δημοφιλή ελληνικό αγώνα τριάθλου, που πλέον έχει καταστεί θεσμός για τα αθλητικά δρώμενα της χώρας, καθώς πραγματοποιείται για 7η συνεχόμενη χρονιά, προσελκύοντας πάνω από 1.000 συμμετέχοντες σε όλα τα ηλικιακά γκρουπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.