ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Στα χνάρια του πατέρα του: O Mick Schumacher θα δοκιμάσει την Alfa Romeo Racing C38

Στα χνάρια του πατέρα του: O Mick Schumacher θα δοκιμάσει την Alfa Romeo Racing C38

Πιστά τα χνάρια του πατέρα του Μίκαελ Σουμάχερ ακολουθεί ο γιος του Mick.

Ο Γερμανός οδηγός που είναι μέλος της Ferrari Driver Academy (FDA), θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 2, ενώ έχει ήδη δείξει την αποφασιστικότητα και το ταλέντο του αγωνιζόμενος σε διάφορες κατηγορίες του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η Alfa Romeo Racing ανυπομονεί να καλωσορίσει τον Mick στο Μπαχρέιν και να τον συνοδεύσει στο ταξίδι του στην κορυφαία μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Παράλληλα η ομάδα θα συνεχίσει τη συνεργασία της με την FDA στις προσεχείς δοκιμές στη Βαρκελώνη, όπου ο Βρετανός οδηγός Callum llott, ο οποίος επίσης αγωνίζεται στην Formula 2 και είναι μέλος της ακαδημίας, θα ολοκληρώσει 1 ημέρα δοκιμών πίσω από το τιμόνι της C38.

Mick Schumacher:

«Είμαι προφανώς κάτι περισσότερο από ενθουσιασμένος και θα ήθελα να ευχαριστήσω την Alfa Romeo Racing που μου δίνει αυτή την ευκαιρία. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια μοναδική εμπειρία. Προς το παρόν όμως αφήνω στο πλάι τη σκέψη των δοκιμών στη Formula 1 γιατί θέλω να εστιάσω στο προσεχές σαββατοκύριακο όπου θα αγωνιστώ στον πρώτο μου αγώνα στη Formula 2.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.