ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συγκλονιστικός ο Φερστάπεν – «Ταύρος» ο Ολλανδός με τη Red Bull! (φώτο-βίντεο)

Συγκλονιστικός ο Φερστάπεν – «Ταύρος» ο Ολλανδός με τη Red Bull! (φώτο-βίντεο)

Ο Μαξ Φερστάπεν με Red Bull ήταν ο μεγάλος νικητής του Grand Prix της Αυστρίας!

Σε έναν αγώνα, ο οποίος ήταν βγαλμένος από τις καλές εποχές της F1 όπου πρωταγωνιστούσαν οι μάχες, ο Ολλανδός πανηγύρισε μια τεράστια νίκη, η οποία ήταν η έκτη της καριέρας του! Δεύτερος ο Λεκλέρκ (Ferrari), τρίτος ο Μπότας (Mercedes).


Ο Φερστάπεν, ο οποίος ξεκίνησε από τη δεύτερη θέση, μόλις έσβησαν τα κόκκινα φώτα έκανε λάθος στην εκκίνηση με αποτέλεσμα να πέσει όγδοος!

Στον 33ο γύρο μηχανικοί της Reb Βull τον φώναξαν στα pit για αλλαγή ελαστικών, με τον Ολλανδό να επιστρέφει τέταρτος στην πίστα.

Από εκείνο το σημείο και μετά, ο Φερστάπεν μεταμορφώθηκε σε… ταύρο και με συνεχόμενη αντεπίθεση περνούσε όποιον έβλεπε μπροστά του!

Αρχικά προσπέρασε τον Φέτελ, στη συνέχεια άφησε πίσω του τον Μπότας και δύο γύρους πριν την ολοκλήρωση του αγώνα «κατάπιε» και τον Λεκλέρκ, μετά από μια δυνατή μάχη που έδωσε με τον πιλότο της Ferrari!

Το προσπέρασμα πάντως που εξετάζεται από τους αγωνοδίκες, καθώς υπήρξε επαφή των δύο μονοθεσιών.

Δείτε το προσπέρασμα:


Τελικά, Σαρλ Λεκλέρ αρκέστηκε με τη δεύτερη θέση, όμως ήταν φανερά εκνευρισμένος, καθώς θεώρησε πως ήταν αντικανονικό το προσπέρασμα του Φερστάπεν.

Την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Βάλτερι Μπότας με Mercedes.

Στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari, ενώ ακολούθησε ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Λιούις Χάμιλτον, με την Mercedes να δείχνει ότι δεν της ταίριαξε καθόλου το Grand Prix της Αυστρίας.

Τρομερός για ακόμη μία φορά ήταν ο νεαρός Λάντο Νόρις, ο οποίος σκαρφάλωσε στην έκτη θέση, με την McLaren να δείχνει ότι βρίσκεται σε τρομακτική κατάσταση, γεγονός που το μαρτυρά και η όγδοη θέση του Κάρλος Σάινθ, οποίος ξεκίνησε 19ος!

Ανάμεσα στις δύο McLaren βρέθηκε ο Γκασλί με red Bull, ενώ τη βαθμολογούμενη δεκάδα συμπλήρωσαν οι δύο Alfa Romeo των Ράικονεν και Τζιοβινάτζι.

Τα αποτελέσματα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.