ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τρομακτικό δυστύχημα σε αγώνα Formula 2 στο Βέλγιο -Νεκρός ο 22χρονος Γάλλος Αντουάν Χιμπέρτ (upd-βίντεο)

Τρομακτικό  δυστύχημα σε αγώνα Formula 2 στο Βέλγιο -Νεκρός ο 22χρονος Γάλλος Αντουάν Χιμπέρτ  (upd-βίντεο)

(Ανανέωση 20:40) Νεκρός ο Antoine Hubert ο ένας εκ των τριών οδηγών που ενεπλάκησαν στην τρομακτική σύγκρουση στην πίστα του Spa στο Βέλγιο σε αγώνα Formula 2.

Ο άτυχος πιλότος της Renault ξεψύχησε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.


Σοβαρό δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα σε αγώνα Formula 2 στην πίστα του Spa στο Βέλγιο.

Και οι δύο οδηγοί που ενεπλάκησαν στο ατύχημα είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Αποτέλεσμα της τρομακτικής σύγκρουσης στην οποία ενεπλάκησαν συνολικά τρία μονοθέσια, ήταν να αναβληθεί ο αγώνας.

Στην σύγκρουση που σημειώθηκε στην έξοδο της Eau Rouge βρέθηκαν οι Antoine Hubert, Juan Manuel Correa και Marino Sato.

Οι Antoine Hubert και Juan Manuel Correa σύμφωνα με αναφορές είχαν τις αισθήσεις τους όταν μεταφέρονταν στο νοσοκομείο, η κατάστασή τους όμως είναι πολύ σοβαρή.

Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο Hubert αρχικά τράκαρε επάνω στο προστατευτικό κιγκλίδωμα για να βρεθεί και πάλι στην πίστα με αποτέλεσμα ο Correa που ακολουθούσε να πέσει επάνω του. Το μονοθέσιο του Hubert κόπηκε κυριολεκτικά στα δύο, ενώ αυτό του Correa αναποδογύρισε. Ο Sato ο τρίτος οδηγός που συγκρούστηκε κατάφερε και βγήκε απο το μονοθέσιο μόνος του.

Ο Correa, είναι 20 ετών Αμερικανός οδηγός που εργάζεται ως οδηγός ανάπτυξης για την Alfa Romeo και ζει στη Βαρκελώνη, ενώ ο Hubert είναι 22 ετών και οδηγεί για τη Renault.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.