Formula 1-Βέλγιο: Μεγάλος νικητής ο Σαρλ Λεκλέρκ – Αφιέρωσε τη νίκη του στον αδικοχαμένο Αντουάν Χιουμπέρ

Formula 1-Βέλγιο: Μεγάλος νικητής ο Σαρλ Λεκλέρκ – Αφιέρωσε τη νίκη του στον αδικοχαμένο Αντουάν Χιουμπέρ

Την πρώτη νίκη της καριέρας του στην Formula 1 πανηγύρισε ο Σαρλς Λεκλέρκ.

Ο πιλότος της Ferrari από το Μονακό είδε πρώτος την καρό σημαία στην πίστα του Spa και ανέβηκε στο πρώτο σκαλί εξασφαλίζοντας την παρθενική του νίκη μετά από 20 Grand prix αφιερώνοντας τη νίκη του στον αδικοχαμένο, Αντουάν Χίμπερτ.

Ο «πιλότος» από το Μονακό άφησε στις επόμενες δύο θέσεις τα μονοθέσια της Mercedes, με τον Βρετανό πεντάκις παγκόσμιο πρωταθλητή, Λιούις Χάμιλτον, να κατατάσσεται δεύτερος και τον Φινλανδό Βάλτερι Μπότας να συμπληρώνει την τριάδα του βάθρου.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ, επίσης της Ferreri δεν κατάφερε να αντέξει στην πίεση των δύο Mercedes που τον ακολουθούσαν και έπεσε στην τέταρτη θέση. Μεγάλος άτυχος ήταν ο Λάντο Νόρις ο οποίος στον τελευταίο γύρο -όντας στην πέμπτη θέση- έμεινε στην ευθεία τερματισμού, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να ολοκληρώσει τον αγώνα του.

Το grand prix έγινε στη… σκιά του θανάτου του 22χρονου πιλότου Αντουάν Χιμπερτ, μετά από σοκαριστή σύγκρουση στα προστατευτικά αλλά και με άλλο οδηγό, που προσέκρουσε πάνω του με 200 χιλιόμετρα την ώρα, κόβοντας το μονοθέσιό του στα… δύο!

Μάλιστα, ο Λεκλέρ αφιέρωσε τη νίκη του στον αδικοχαμένο πιλότο της Formula 2, κάτι που είπε στους συνεργάτες του μέσω της ενδοεπικοινωνίας, αλλά και… έδειξε πάνω στο βάθρο των νικητών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.