ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Formula 1: O Λεκλέρ τερμάτισε πρώτος – Πρώτος τίτλος της Ferrari στην Μόντσα (φωτο-βίντεο)

Formula 1: O Λεκλέρ τερμάτισε πρώτος – Πρώτος τίτλος της Ferrari στην Μόντσα (φωτο-βίντεο)

H πρώτη νίκη της Ferrari στο… σπίτι της, για πρώτη φορά μετά από εννέα χρόνια, είναι γεγονός μετά το σημερινό Grand Prix της Formula 1 στην Μόντσα.

Πρωταγωνιστής της επιστροφής στην κανονικότητα, ο Σαρλ Λεκλέρκ, ο οποίος μία εβδομάδα μετά τη νίκη στο Σπα και τη χθεσινή pole position, κατέκτησε και την καρό σημαία στο Γκραν Πρι της Μόντσα, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Μπότας και στην τρίτη τον Χάμιλτον. Παράλληλα ο Μονεγάσκος έγινε ο μικρότερος σε ηλικία πιλότος στην ιστορία της Ferrari, που κατακτά δύο διαδοχικές νίκες.

Η Mercedes από την άλλη, συμβιβάστηκε με το βάθρο και τις θέσεις 2-3, με τον Μπότας να τερματίζει δεύτερος και ο Χάμιλτον τρίτος. Ρικιάρντο και Χούλκενμπεργκ με Renault συμπλήρωσαν την πεντάδα, ενώ ακολούθησαν οι Άλμπον, Πέρες, Φερστάπεν, Τζιοβινάτσι και Νόρις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.