ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ανατράπηκε αγωνιστικό αυτοκίνητο στο ράλλυ της ΔΕΘ – Σώοι ο οδηγός και ο συνοδηγός (βίντεο)

Ανατράπηκε αγωνιστικό αυτοκίνητο στο ράλλυ της ΔΕΘ – Σώοι ο οδηγός και ο συνοδηγός (βίντεο)

Εντυπωσιακό θέαμα προσέφερε και φέτος το ράλλυ ΔΕΘ που διεξήχθη σε ειδικές διαδρομές των νομών Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο σε ειδική διαδρομή της Κυριακής, αγωνιστικό αυτοκίνητο ανετράπη και βρέθηκε στα πρανή του δρόμου. Ευτυχώς οδηγός και συνοδηγός βγήκαν σώοι από το αυτοκίνητο χωρίς να πάθουν το παραμικρό, ενώ στο σημείο δεν υπήρχαν κοντά θεατές, καθώς υπήρχε απαγόρευση από τους διοργανωτές.

Το συμβάν σημειώθηκε στην ειδική διαδρομή Γαλάτιστα -Λειβάδι και όπως φαίνεται στις εικόνες του livemedia.gr ο οδηγός ερχόμενος από Γαλάτιστα, χάνει τον έλεγχο σε αναπήδηση του αυτοκινήτου και πέφτει στη δεξιά πλευρά του δρόμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συγκεκριμένη ειδική διαδρομή ήταν ιδιαίτερα σημαντική για τον αγώνα, καθώς λειτούργησε ως ”Power Stage” και παρουσίαζε μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τα πληρώματα. Ως εκ τούτου, αν και η τελευταία ειδική του αγώνα, κρατούσε τους οδηγούς σε ιδιαίτερα υψηλούς αγωνιστικούς ρυθμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.