ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

GT Cup Open: Πήρε τον τίτλο ενώ… καιγόταν (βίντεο)

GT Cup Open: Πήρε τον τίτλο ενώ… καιγόταν (βίντεο)

Μετά από επαφή με τον άλλο διεκδικητή, στον τελευταίο γύρο, η Lambo πήρε φωτιά και κάηκε σχεδόν ολοσχερώς, αλλά τερμάτισε νικήτρια και πρωταθλήτρια!

Ο Hans-Peter Koller κέρδισε το πρώτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα GT Cup Open, με τη Lamborghini Huracan Super Trofeo της Vincenzo Sospiri Racing, σε ένα δραματικό φινάλε της σεζόν, στη Monza.

Ο Koller έχασε την πρωτοπορία του αγώνα στην Curva Grande, στον τελευταίο γύρο, από τον μεγάλο του αντίπαλο, τον Niki Leutwiler με την Porsche 911 Cup. Το προσπέρασμα αυτό αρκούσε για να πάρει ο Leutwiler τον τίτλο από τον Koller.

Όμως τα δύο αυτοκίνητα ακούμπησαν ελαφρά, με αποτέλεσμα να έχουν από ένα κλατάρισμα πίσω.

Και οι δύο οδηγοί προσπάθησαν να τερματίσουν τον αγώνα παρά τα σκασμένα λάστιχα. Έφτασαν στα pits, πρώτος ο Leutwiler περνώντας από το γρασίδι, και στη συνέχεια ο Koller με τη Lambo να φλέγεται αφού το σκασμένο λάστιχο είχε βάλει φωτιά στο συνθετικό αμάξωμα.

Όμως στο μεταξύ τους είχαν περάσει 9 άλλοι οδηγοί, με αποτέλεσμα ο Leutwiler να μην πάρει βαθμό και να χάσει τον τίτλο από τον Koller που μάλιστα του έκλεψε τη 10η θέση περνώντας τον μέσα στα pits!

Ο Koller όμως έχασε το αυτοκίνητό του, που κάηκε σε μεγάλο βαθμό πριν το σβήσουν οι πυροσβέστες. Γι’ αυτό και θα τον δείτε να χειρονομεί έξαλλος προς τον Lautwiler αντί να πανηγυρίζει την κατάκτηση του τίτλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.