ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Formula 1: Πονοκέφαλος το Κινεζικό Γκραν Πρι για τις ομάδες

Formula 1: Πονοκέφαλος το Κινεζικό Γκραν Πρι για τις ομάδες

H έξαρση του κορωνοϊού απειλεί και την διεξαγωγή του κινεζικού γκραν πρι στην Formula 1, οι ομάδες θα συζητήσουν αύριο για το τι μέλλει γενέσθαι.

Οι ομάδες της Formula 1 θα συζητήσουν αύριο, Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, τι μέλλει γενέσθαι με το εφετινό Γκραν Πρι της Κίνας, η διοργάνωση του οποίου κρέμεται από μία κλωστή εξαιτίας της εμφάνισης του κορονοϊού. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ ήδη ακυρώθηκαν πολλές αγωνιστικές εκδηλώσεις σε διάφορα αθλήματα μεταξύ των οποίων και το Γκραν Πρι της Formula E στην κινέζικη πόλη Σάνυα, που ήταν προγραμματισμένο για τον Μάρτιο.

Μέχρι τώρα ακούγαμε από τους υπεύθυνους της Formula 1, ότι παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και ότι είναι έτοιμοι να λάβουν τα απαιτούμενα μέτρα. Ο διευθυντής της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, δήλωσε ότι θα πρέπει να εμπιστευθούν σε αυτή την περίπτωση την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου FIA και την ίδια τη Formula 1, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι σίγουρος, ότι θα επιδείξουν την απαιτούμενη προσοχή, πριν αποφασίσουν για μία αναβολή ή ακύρωση του αγώνα. Όμως και εμείς θα εξετάζουμε την κατάσταση, η οποία θα βρίσκεται την Τετάρτη στην ημερήσια διάταξη της επόμενης συνάντησης της επιτροπής στρατηγικής και όπου θα πληροφορηθούμε τα νέα δεδομένα».

Όχι από τους Ρώσους για αλλαγή ημερομηνίας

Ίδια άποψη έχει και ο Μαξ Φερστάπεν, που εμπιστεύεται επίσης τους ιθύνοντες της Formula 1 και αναφέρει τα εξής: «Αυτή τη στιγμή δεν φαίνονται καλά τα πράγματα, όμως υπάρχει χρόνος μέχρι τότε, γι αυτό και δεν ανησυχώ προς το παρόν. Όπως είπε ο Κρίστιαν, θα περιμένουμε απλά την απόφαση. Δεν προβληματίζομαι πολύ στη ζωή μου. Ζούμε μόνον μια φορά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φήμες, ότι ο αγώνας στη Σαγκάη που έχει προγραμματιστεί για τις 19 Απριλίου, θα μπορούσε να αλλάξει θέση με εκείνον στο Σότσι στις 27 Σεπτεμβρίου. Ετσι θα είχε η Κίνα περισσότερο χρόνο, για να θέσει την εξάπλωση του ιού υπό έλεγχο και θα παρέμεναν 22 αγώνες στο εφετινό καλεντάρι της Formula 1. Το συγκεκριμένο σενάριο απορρίφθηκε ωστόσο από τους Ρώσους, που δεν βρήκαν κανένα λόγο για να κάνουν μία τέτοια αλλαγή. Όπως τόνισε μάλιστα ένας εκπρόσωπος του Γκραν Πρι Ρωσίας, «η ημερομηνία για το Ρώσικο Γκραν Πρι του 2020 καθορίστηκε τον Οκτώβριο του προηγούμενου έτους και δεν θα αλλάξει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.