ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Formula 1: Το Grand Prix της Κίνας αναβλήθηκε εξαιτίας του κορωνοϊού

Formula 1: Το Grand Prix της Κίνας αναβλήθηκε εξαιτίας του κορωνοϊού

H Formula 1 ανακοίνωσε και επίσημα πως ο προγραμματισμένος για τον Απρίλιο (17 – 19) αγώνας αναβάλλεται εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Το Κινεζικό Grand Prix για το 2020, το οποίο είχε προγραμματιστεί για τις 17-19 Απριλίου, αναβλήθηκε ως αποτέλεσμα της νέας έκρηξης του κορωνoϊού. Η Juss Sports Group, ζήτησε επισήμως την αναβολή μετά από συνεχείς συζητήσεις με την Ομοσπονδία Αθλητισμού Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας (CAMF) και τη Διοίκηση Αθλητισμού της Σαγκάης.

Από κοινού το αίτημα αναβολής

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ανησυχιών για την υγεία και με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας που κηρύσσει τον κορονοϊό ως παγκόσμια έκτακτη κατάσταση για την υγεία, η Formula 1 μαζί με το διοικητικό όργανο της FIA αποφάσισαν από κοινού να δεχτούν το αίτημα αναβολής προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια του ταξιδιωτικού προσωπικού, των οδηγών και των θεατών.

Η Formula 1 και η FIA θα συνεχίσουν να συνεργάζονται στενά με τις ομάδες, τον υποστηρικτή αγώνων, την CAMF και τις τοπικές αρχές για την παρακολούθηση της κατάστασης καθώς αναπτύσσεται, με όλα τα μέρη να μελετούν τη βιωσιμότητα πιθανών εναλλακτικών ημερομηνιών για το Grand Prix αργότερα κατά το έτος και μετά τη βελτίωση της κατάστασης.

«Όλοι προσβλέπουμε να αγωνιστούμε στην Κίνα το συντομότερο δυνατόν»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το Κινέζικο Grand Prix ήταν πάντα ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του ημερολογίου της F1 και οι οπαδοί είναι πάντα απίστευτοι. Όλοι προσβλέπουμε να αγωνιστούμε στην Κίνα το συντομότερο δυνατόν και να ευχηθούμε όλοι στη χώρα όσο το δυνατόν καλύτερα κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου», αναφέρει η Formula 1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.