ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτό είναι το μονοθέσιο της DS που θα υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας της F3

Αυτό είναι το μονοθέσιο της DS που θα υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας της F3

Η επικράτηση στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της Formula E, έχει ενδυναμώσει ιδιαίτερα τη θέση της DS TECHEETAH και της δίνει τη δυναμική που χρειάζεται να παραμείνει στην κορυφή της Διοργάνωσης, που από την επόμενη σεζόν, θα μπει και επισήμως στο καλεντάρι με τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα της FIA.

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη παρουσία της και ως ένδειξη της εξέλιξης που σημειώνουν οι κορυφαίοι κατασκευαστές που συμμετέχουν, η διοργάνωση θα συνεχιστεί με τη νέα γενιά των μονοθεσίων.

Για την DS Automobiles και την συνεργαζόμενη TECHEETAH, το μονοθέσιο Gen 2 EVO είναι η επανασχεδιασμένη εκδοχή του επιτυχημένου μονοθεσίου που χρησιμοποιήθηκε στην κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος.

Τα αποκαλυπτήρια του Gen2 EVO της Formula E θα πραγματοποιηθούν στις 3 Μαρτίου του 2020 κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης, στο περίπτερο της FIA, παρουσία της ομάδας DS TECHEETAH και του οδηγού της Jean-Eric Vergne, του πρώτου με δύο Πρωταθλήματα στη Formula E και πρέσβη της DS Automobiles.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αποκάλυψη του νέου ηλεκτρικού μονθεσίου, συμπίπτει με το επικείμενο λανσάρισμα της νέας σειράς ηλεκτρικών και Plug-in υβριδικών αυτοκινήτων DS E-Tense.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.