ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ταϊλάνδη: Ακυρώθηκε η διοργάνωση του MotoGP εξαιτίας του κορωνοϊού

Ταϊλάνδη: Ακυρώθηκε η διοργάνωση του MotoGP εξαιτίας του κορωνοϊού

Την ακύρωση της διεξαγωγής του αγώνα MotoGP στη Ταϊλάνδη αποφάσισε η κυβέρνηση, εξαιτίας της επιδημίας του κορωνοϊού.

Κατά τη διάρκεια της Δευτέρας υπήρξε σύσκεψη της Κυβέρνησης της Ταϊλάνδης και αποφασίστηκε ο αγώνας για το Moto GP που ήταν να διεξαχθεί στις 22 Μαρτίου ακυρώνεται. Η αυλαία για τα Moto GP ανοίγει το επόμενο Σαββατοκύριακο (7-8/03) στο Κατάρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια θα ακολουθούσε ο αγώνας στην πίστα της Τσανγκ στην Ταϊλάνδη, ωστόσο αυτό τελικά δεν θα συμβεί και έτσι θα πάμε κατευθείαν στον τρίτο αγώνα του καλενταριού που είναι στις 5 Απριλίου στις ΗΠΑ. Οι διοργανωτές θα καταβάλουν προσπάθειες ώστε το GP της Ταϊλάνδης να διεξαχθεί, αλλά σε άλλη ημερομηνία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.