«Χειρόφρενο» στην εκκίνηση της Formula 1

«Χειρόφρενο» στην εκκίνηση της Formula 1

Έπειτα από την ανακοίνωση κρούσματος κορωνοϊού στην ομάδα της McLaren η Formula 1 αποφάσισε – όπως είχαμε προαναφέρει – να αναβάλει την εκκίνηση του φετινού πρωταθλήματος.

Δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο το πρωτάθλημα της Formula 1 μπροστά στην πανδημία του κορωνοϊού. Ηδη υπήρξε κρούσμα στη McLaren που ανακοίνωσε την απόσυρσή της από το πρώτο γκραν πρι της σεζόν στη Μελβούρνη, ενώ πολλές ήταν οι αντιδράσεις ακόμη και από οδηγούς (μεταξύ των οποίων και ο παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον) για το γεγονός ότι οι αρμόδιες αρχές δεν έλαβαν άμεσα την απόφαση για αναστολή της έναρξης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως εκ τούτου, η διεθνής ομοσπονδία αποφάσισε να σηκώσει το χειρόφρενο στο νέο πρωτάθλημα μέχρι νεωτέρας. Σε πρώτη φάση αναβάλλεται το πρώτο γκραν πρι της σεζόν που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (13-15 Μαρτίου) στην Αυστραλία. Και ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας θα κριθεί η τύχη και των επόμενων γκραν πρι, την ώρα που ήδη έχει ανακοινωθεί η ακύρωση του κινέζικου γκραν πρι…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.