ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Formula 1: Αναβάλλεται η σεζόν μέχρι νεοτέρας λόγω κορωνοϊού – Κρούσμα στην ομάδα της McLaren

Formula 1: Αναβάλλεται η σεζόν μέχρι νεοτέρας λόγω κορωνοϊού – Κρούσμα στην ομάδα της McLaren

Η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Formula 1, αποφάσισε να αναβάλει την πρεμιέρα της φετινής σεζόν που θα διεξάγονταν αυτό το τριήμερο, μετά το κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίσθηκε στην ομάδα της McLaren.

Η McLaren είχε κρούσμα κορωνοϊού και δεν θα κατέβαινε να αγωνιστεί στο πρώτο grand prix της σεζόν στην Αυστραλία.

Έτσι η FIA αποφάσισε για το καλό όλων να αναβάλει τη σεζόν μέχρι νεοτέρας, έως ότου όλα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Καταλαβαίνουμε πως η απόφαση απογοητεύει πολλούς φίλους και κατόχους εισιτηρίων, οι οποίοι θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους. Μετά από σύσκεψη με τις υπόλοιπες ομάδες, αποφασίσαμε να μην γίνει ο αγώνας», αναφέρει η F1 μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.