ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μάρκ Μάρκεθ: «Νόμιζα ότι το είχα χάσει» (βίντεο)

Μάρκ Μάρκεθ: «Νόμιζα ότι το είχα χάσει» (βίντεο)

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ισπανός αναβάτης, Μαρκ Μάρκεθ, μετά από αποχή περίπου δύο μηνών, μάλιστα υποστήριξε ότι νόμιζε ότι… είχε χάσει τη «σπιρτάδα» του.

«Πραγματικά, είχα άγχος στη διαδρομή λέγοντας στον εαυτό μου: ίσως το έχεις χάσει. Όμως, σύντομα μου έφυγαν όλες οι φοβίες. Μου έκανε καλό σωματικά», είπε ο Ισπανός.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στα social media της Honda, o Μάρκεθ και ο αδερφός του Άλεξ κάνουν μια κούρσα στο El Bosquet de Ponts Motocross, στην πίστα που βρίσκεται στη Γέιδα της Καταλωνίας.

​«Είναι ξεκάθαρο οτι η πρώτη μέρα πάνω στη μηχανή μετά από δυο μήνες είναι μεγάλη, όμως σιγά σιγά επιστρέφουμε σε μια κανονικότητα», είπε ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

Από την πλευρά του ο Άλεξ, που κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα Moto2, τόνισε πως του άρεσε που επέστρεψε στις κανονικές προπονήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η επιστροφή στη μηχανή είναι πολύ καλό νέο σε σχέση με το να είσαι σπίτι και να κάνεις γυμναστική», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.