ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τζον Έλκαν: «H Ferrari θα επιστρέψει στις νίκες το 2022»

Τζον Έλκαν: «H Ferrari θα επιστρέψει στις νίκες το 2022»

Μέχρι να εισαχθούν οι νέοι κανόνες στη Formula 1 το 2022, η Ferrari δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει όπως παλιότερα.

Ο Τζον Έλκαν έστειλε το μήνυμά του στους οπαδούς της Ferrari:
«Είναι μια δύσκολη περίοδος .Δεν έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα κατασκευαστών από το 2008 και των οδηγών από το 2007. Η αεροδυναμική της Red Bull και οι υβριδικές τεχνολογίες κινητήρων της Mercedes έφεραν μια εποχή επιτυχιών για τις δύο αντιπάλους μας. Τη φετινή σεζόν δεν είμαστε ανταγωνιστικοί λόγω των λαθών του project μας».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πεποίθησή του για επιστροφή στις νίκες από το 2022: «Είμαι πεπεισμένος πως θα επιστρέψουμε στις νίκες το 2022, όταν θα αλλάξουν οι κανόνες. Δεν βλέπουμε τον περιορισμό του προϋπολογισμού ως εμπόδιο στο να κερδίζουμε. Το θεωρούμε πρόκληση. Οι μηχανικοί και οι οδηγοί μας θα βρουν τη δύναμη και τη δημιουργικότητα για να επαναφέρουν τη Ferrari. Προσωπικά δεν έχω δει ποτέ τα τελευταία 10 χρόνια ένα τόσο δυνατό ομαδικό πνεύμα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, τόνισε πως είναι σημαντικό να υπάρχει ειλικρίνεια προς τους φίλους της Ferrari: «Οι οπαδοί μας υποφέρουν όπως και εμείς, γνωρίζουμε ότι είναι δίπλα μας. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να είμαστε ειλικρινείς μαζί τους, έχουμε μακρύ δρόμο μπροστά μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.