ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

MotoGP: Pole position για τον Μ.Βινιάλες – Δεύτερος Τ.Μίλερ, τρίτος ο Φ.Κουαρταραρό

MotoGP: Pole position για τον Μ.Βινιάλες – Δεύτερος Τ.Μίλερ, τρίτος ο Φ.Κουαρταραρό

Ο Μάβερικ Βινιάλες ήταν γρηγορότερος απ’ όλους στην Αυστρία και πήρε την pole position στο MotoGP. Εξαιρετικός και ο Τζακ Μίλερ που βγήκε δεύτερος, ενώ επανήλθε και ο Φάμπιο Κουαρταραρό.

Αυτή η Yamaha μπορεί! Ο Μάβερικ Βινιάλες με έναν τρομερό χρόνο στην Αυστρία πήρε την πρώτη του pole για φέτος και μετά την… θλίψη του Μπρνο έδειξε να συνέρχεται και πως μπορεί να παλέψει για το όνειρο δηλαδή το πολυπόθητο πρωτάθλημα.

Η μοναδική Ducati που έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στους αγώνες, η Pramac με τον Τζακ Μίλερ θα είναι στην πρώτη σειρά, ενώ ο Κουαρταραρό ακριβώς από πίσω μετά τον πολύ κακό αγώνα του στην Τσεχία. Με τον Ντόβι αφού ανακοινώθηκε πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του 2021 να παίρνει την καλύτερη θέση του ως τώρα στο πρωτάθλημα (4ος).

Η Εσπαργκαρό, Μιρ, Μορμπιντέλι, Ρινς και Ζαρκό ακολουθούν. Ενώ ο Ρόσι αν και πέρασε από το Q2, δεν κατάφερε να πλησιάσει τους πρώτους και θα είναι 12ος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.