ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Formula 1: Νέος «περίπατος» για τον Λ.Χάμιλτον – «Χάλασε» το «1-2» της Mercedes ο Μ.Φερστάπεν

Formula 1: Νέος «περίπατος» για τον Λ.Χάμιλτον – «Χάλασε» το «1-2» της Mercedes ο Μ.Φερστάπεν

Γι’ ακόμη μια φορά η εικόνα στην Ισπανία ήταν ξεκάθαρη… άνετη νίκη για τον Λουίς Χάμιλτον.

Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes πήρε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο ισπανικό Grand Prix και έδειξε ξανά ότι είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση -και- του φετινού πρωταθλήματος.

Το «1-2» της Mercedes το «χάλασε» ο μοναδικός οδηγός που έχει κοιτάξει φέτος στα μάτια τον Χάμιλτον, ο Μαξ Φερστάπεν. Ο οδηγός της Red Bull πέρασε στην εκκίνηση τον Βάλτερι Μπότας, παρόλα αυτά δεν μπόρεσε ποτέ να ασκήσει πίεση στον Χάμιλτον.

Το βάθρο το «έκλεισε» ο Μπότας, ενώ τέταρτος βγήκε ο Λανς Στρολ.

Η άλλη Racing Point, αυτή του Σέρχιο Πέρεθ τερμάτισε πέμπτη, ενώ έκτος τερμάτισε ο Κάρλος Σάινθ που έδειξε γι’ ακόμα μια φορά αρκετά γρήγορος με την McLaren.

Αν και έβδομος ο Σεμπάστιαν Φέτελ έδειξε ότι το «έχει» ακόμα, την ώρα που ο teamate του στην Ferrari, Σαρλς Λεκλερκ είχε μηχανικό πρόβλημα και αποχώρησε.

Την βαθμολογούμενη δεκάδα έκλεισαν οι Άλμπον, Γκασλί και Νόρις.

Αναλυτικα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.