ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Formula 1: Ο Λούις Χάμιλτον πήρε την pole position και στο Μουτζέλο (φώτο)

Formula 1: Ο Λούις Χάμιλτον πήρε την pole position και στο Μουτζέλο (φώτο)

Για ακόμα μια φορά ο Λούις Χάμιλτον και η Mercedes δεν είχαν αντίπαλο. Ο Βρετανός οδηγός πήρε την pole position και στο Μουτζέλο, ενώ δεύτερος τερμάτισε ο Βάλτερι Μπότας.

Έχει καταντήσει αστείο, κάθε βδομάδα, κάθε Σάββατο ο Λιούις Χάμιλτον είναι στην pole. Έτσι και στο Μουτζέλο, μετά την Μόντσα με οπαδούς της Ferrari στην πίστα (για πρώτη φορά μετά τον κορωνοϊό), ο Βρετανός στο 1000 αγώνα της Scuderia τους έκανε πλάκα και έγραψε τον ταχύτερο χρόνο στις πρώτες κατατακτήριες στην ιστορική πίστα.

Πίσω από τον Χάμιλτον ήταν ο Μπότας μόλις 59 χιλιοστά του δευτερολέπτου, χωρίς να προλάβει να κάνει έναν τελευταίο γύρο, ενώ τρίτος ξανά ήταν ο Φερστάπεν που συμπλήρωσε την πρώτη τριάδα για τον αυριανό αγώνα μπροστά από τον team mate του Άλμπον.

Στο 1000 grand prix για την Ferrari, ο Λεκλέρκ ήταν αγωνιστική όαση για την ομάδα του καθώς πήρε την 5η θέση αλλά ήταν 1.1 δευτερόλεπτο πίσω από τον pole man, δηλαδή άλλη μια τραγωδία για την ομάδα του Μπινότο με τον Φέτελ να είναι στην 14η θέση (1.7” από τον Χαμ).

Την δεκάδα για τον αυριανό πρώτο αγώνα στο Μουτζέλο έκλεισαν οι δύο Force India (Πέρεζ, Στρολ) οι Ρικιάρντο, Σάινθ και ο Οκόν που έκανε λάθος και δεν έκανε τελευταίο γύρο. Ο Λάντο Νόρις μετά από πολύ καιρό δεν πέρασε στο Q3 και θα ξεκινήσει 11ος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.