MotoGP: Ο Φ.Κουαρταραρό πήρε την pole position στην Γαλλία (φώτο)

MotoGP: Ο Φ.Κουαρταραρό πήρε την pole position στην Γαλλία (φώτο)

Ο Φάμπιο Κουαρταραρό, με την Petronas Yamaha, πήρε την pole position στον Γκραν Πρι της Γαλλίας.

Το… φαινόμενο Φάμπιο Κουαρταραρό συνεχίζει να εντυπωσιάζει σε κάθε Γκραν Πρι που εμφανίζεται. Ο Γάλλος κατάφερε να πάρει ακόμη μια pole position για τον αγώνα της πατρίδας του, αφού το MotoGP βρίσκεται στην πίστα του Λε Μαν. Κατά τη διάρκεια του Q2 έθεσε από νωρίς έναν πολύ καλό χρόνο που δυσκόλεψε τον ανταγωνισμό. Μόνο ο Τζακ Μίλερ κατάφερε να τον περάσει, ενώ πάρα πολλοί προσπάθησαν, όπως για παράδειγμα ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο, χωρίς τελικά να τα καταφέρνουν. Ο Κουαρταραρό ήταν σχεδόν… απλησίαστος, μέχρι τη στιγμή που ο Τζακ Μίλερ έκανε την υπέρβαση και πήρε την προσωρινή pole αφήνοντάς τον δεύτερο. Ο Κουαρταραρό πάντως, δεν τα παράτησε και ξεκίνησε για να κάνει ακόμη έναν γύρο.

Μέχρι την τρίτη ενδιάμεση χρονομέτρηση ήταν ένα δέκατο ταχύτερος, ενώ στον τελευταίο τομέα της πίστας εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημα της Yamaha έναντι της Ducati και τελικά, έκανε καλύτερο χρόνο παίρνοντας την pole. Πίσω από τους Κουαρταραρό, Μίλερ, βρίσκεται ο Πετρούτσι που επίσης έκανε πολύ καλές προσπάθειες. Το τελικό του αποτέλεσμα ήταν να βρεθεί στην πρώτη γραμμή εκκίνησης οπότε θα λέγαμε ότι τα πήγε πάρα πολύ καλά. Κράτσλοου, Βινιάλες, Ντοβιτσιόζο συμπληρώνουν τη δεύτερη γραμμή εκκίνησης, ενώ στην τρίτη έχουμε τους Μπανάια, Πολ Εσπαργκαρό και Ζαρκό. Ρόσι, Μορμπιντέλι, Ολιβέιρα κλείνουν την κατάταξη του Q2.

Δείτε παρακάτω τη σειρά εκκίνησης του αυριανού αγώνα του MotoGP στην πίστα του Λε Μαν στη Γαλλία, μαζί με τους χρόνους των αναβατών, αναλυτικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.