ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ν.Χούλκενμπεργκ: Πήγε ως σχολιαστής του Grand Prix και τελικά… κατέληξε να οδηγεί (φώτο)

Ν.Χούλκενμπεργκ: Πήγε ως σχολιαστής του Grand Prix και τελικά… κατέληξε να οδηγεί (φώτο)

Ο Νίκο Χούλκενμπεργκ πήγε στην πίστα για να σχολιάσει το Grand Prix, όμως τελευταία στιγμή κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Λανς Στρολ στη Racing Point.

Ο Νίκο Χούλκενμπεργκ επέστρεψε εντελώς απροσδόκητα στη Formula 1, όπου θα αντικαταστήσει προσωρινά τον οδηγό της Racing Point, Λανς Στρολ, επειδή αρρώστησε ο Καναδός και δεν έλαβε μέρος ούτε στις ελεύθερες δοκιμές του Γκραν Πρι του Άιφελ. Ο Γερμανός οδήγησε στις κατατακτήριες δοκιμές το αυτοκίνητο του Στρολ, κατατάχθηκε όμως –όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο- τελευταίος, οπότε θα ξεκινήσει στον αυριανό αγώνα από την εικοστή θέση. Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τις δοκιμές ανέφερε, ότι το τωρινό μονοθέσιο είχε διαφορετική συμπεριφορά από εκείνη του Πέρεθ, τον οποίο είχε αντικαταστήσει σε δύο αγώνες εφέτος, όταν είχε προσβληθεί ο Μεξικανός από κορωνοϊό. Η διαφορετική συμπεριφορά οφείλεται σύμφωνα με τον Γερμανό σε αλλαγές που έκανε ενδιάμεσα η Racing Point στο σύστημα διεύθυνσης του μονοθεσίου της.

Ο διευθυντής της Racing Point, Ότμαρ Στσάφναουερ, χαρακτήρισε «ευτυχή συγκυρία» την παρουσία του Χούλκενμπεργκ ως τηλεσχολιαστή στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, οπότε ήταν άμεσα διαθέσιμος. Αποκάλυψε επίσης, ότι έτσι και αλλιώς έπαιρνε η ομάδα για κάθε ενδεχόμενο μαζί της σε κάθε αγώνα το κάθισμα στα μέτρα του –ψηλού- Νίκο Χούλκενμπεργκ και τελικά αποδείχθηκε αυτό σοφό!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Χούλκενμπεργκ είχε αντικαταστήσει τον Πέρεθ στους δύο αγώνες της Formula 1 στο Σίλβερστον. Την πρώτη φορά στάθηκε άτυχος, επειδή δεν κατάφερε να ξεκινήσει εξαιτίας μηχανικού προβλήματος της Racing Point του. Μία εβδομάδα αργότερα εντυπωσίασε ωστόσο πετυχαίνοντας τον τρίτο καλύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές του επετειακού Γκραν Πρι για τα 70 χρόνια της Formula 1, στο οποίο τερμάτισε μάλιστα έβδομος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.