ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

MotoGP: Θετικός στον κορωνοϊό ο Βαλεντίνο Ρόσι

MotoGP: Θετικός στον κορωνοϊό ο Βαλεντίνο Ρόσι

Ο ίδιος ο Βαλεντίνο Ρόσι μέσα από τα social media ενημέρωσε ότι βρέθηκε θετικός στον Covid-19 και δεν θα λάβει μέρος στο Grand Prix της Αραγονίας.

Ο «γιατρός» ανέφερε ότι σεβάστηκε πλήρως το υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ ακολουθεί τις οδηγίες των ειδικών.

Το ποστ του Ρόσι στα σόσιαλ μίντια: “Δυστυχώς σηκώθηκα σήμερα το πρωί και δεν αισθανόμουν καλά. Τα κόκαλα μου πονούσαν και είχα ελαφρύ πυρετό οπότε κάλεσε τον γιατρό μου ο οποίος μου έκανε δύο τέστ. Το γρήγορο τεστ για κορωνοϊό ήταν αρνητικό όπως και το τεστ που είχα κάνει την Τρίτη.

Αλλά το δεύτερο τεστ του οποίο το αποτέλεσμα μου ήρθε στις 16:00 το μεσημέρι ήταν δυστυχώς θετικό. Είμαι τόσο απογοητευμένος που θα χάσω τον αγώνα στο Aragon. Θέλω να είμαι αισιόδοξος και περιμένω τον δεύτερο αγώνα στο Aragon για να είμαι εκεί. Είμαι στεναχωρημένος και θυμωμένος επειδή έκανα ότι μπορούσα για να σεβαστώ το πρωτόκολο και παρότι το τεστ που έκανε την Τρίτη ήταν αρνητικό απομονώθηκα μετά την άφιξη μου από το Λε Μαν.

Παρόλα αυτά έτσι είναι αυτή η κατάσταση και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να το αλλάξω. Θα ακολουθήσω τις ιατρικές συμβουλές και ελπίζω σύντομα να είμαι καλύτερα”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.