ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

MotoGP: Ο Φ.Κουαρταραρό πήρε την pole position στην Αραγονία (φώτο)

MotoGP: Ο Φ.Κουαρταραρό πήρε την pole position στην Αραγονία (φώτο)

Ο Φάμπιο Κουαρταραρό στάθηκε στο ύψος του στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix της Αραγονίας και πήρε την pole position.

Το τριήμερο του MotoGP στην Αραγονία ξεκίνησε… επεισοδιακά. Ο Βαλεντίνο Ρόσι βγήκε θετικός στο τεστ κορωνοϊού και δεν θα τρέξει, ο καιρός ήταν πολύ κρύος και έφερε καθυστερήσεις στις δύο πρώτες περιόδους των ελεύθερων δοκιμαστικώ, ενώ άλλαξε και το πρόγραμμα δύο φορές. Ο Φάμπιο Κουαρταραρό στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών είχε πτώση με τη μοτοσικλέτα του. Στην τρίτη περίοδο δε, το πρωί του Σαββάτου, είχε μια ακόμη σοβαρότερη αφού η μοτοσικλέτα του έκανε high side και τον πέταξε βίαια. Το αποτέλεσμα ήταν να συνεχίσει στο ιατρικό κέντρο, όπου δεν βρήκαν τίποτα ανησυχητικό στις εξετάσεις του και του επέτρεψαν να τρέξει κανονικά στις κατατακτήριες.

Ευτυχώς! Ο Γάλλος αναβάτης της Petronas Yamaha είχε εξαιρετικό ρυθμό. Κατάφερε να ακολουθήσει τον Μάβερικ Βινιάλες, ο οποίος είχε για αρκετή ώρα τον καλύτερο χρόνο και λίγο πριν το τέλος, ο Κουαρταραρό βελτίωσε, παίρνοντας εκείνος την pole! O αναβάτης της εργοστασιακής μοτοσικλέτας, Μάβερικ Βινιάλες έμεινε στη δεύτερη θέση τελικά και τρίτος, είναι ο Καλ Κράτσλοου. Ο Φράνκο Μορμπιντέλι προσπάθησε κι εκείνος να κάνει έναν πολύ καλό γύρο και να διεκδικήσει την pole ή έστω, μια θέση στην πρώτη σειρά εκκίνησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν το είχε καταφέρει θα έδινε το 1-2-3 στη Yamaha για την αυριανή εκκίνηση. Τελικά όμως οι λάθος γραμμές του στις δύο τελευταίες στροφές της πίστας του κόστισαν και δεν κατάφερε να μπει στην τριάδα, αφήνοντας τον Καλ Κράτσλοου στη θέση του. Έφτασε όμως τέταρτος, ένα ιδιαίτερα καλό αποτέλεσμα. Μίλερ, Μιρ, Νακαγκάμι, Πετρούτσι, Αλέιξ Εσπαργκαρό, Ρινς, Άλεξ Μάρκεθ και Πολ Εσπαργκαρό συμπλήρωσαν την κατάταξη του Q2. Δείτε αναλυτικά τους χρόνους και τον σχηματισμό εκκίνησης για την Κυριακή, ακριβώς από κάτω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.