ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μoto 3: Ιταλός αναβάτης κατέκτησε τον τίτλο για το 2021 αλλά κινδυνεύει με ακρωτηριασμό – Σκληρές εικόνες (φωτό)

Μoto 3: Ιταλός αναβάτης κατέκτησε τον τίτλο για το 2021 αλλά κινδυνεύει με ακρωτηριασμό – Σκληρές εικόνες (φωτό)

Ο Ιταλός αναβάτης Κέβιν Ζανόνι, του MOTO GP 3, κατέκτησε τον τίτλο για το 2021 αλλά κινδυνεύει να χάσει ένα δάχτυλο του, αφού στα δοκιμαστικά της περασμένης Παρασκευής είχε ένα σοβαρό ατύχημα.

Ο Κέβιν Ζανόνι έπεσε από τη μηχανή του και έσπασε το δάχτυλο του και παρότι πονούσε πάρα πολύ συνέχισε τον αγώνα, λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τίτλο. Το 2021 θα ήθελα να αγωνιστώ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα».

Πάντως, οι εικόνες που δημοσίευσε στο Instagram του είναι σοκαριστικές και αποκαλύπτουν τα δεινά και επίσης το θάρρος αυτού του αναβάτη. Το μικρό του δάχτυλο του δεξιού χεριού είναι πρησμένο και με έναν «φουσκωμένο» τένοντα.

Ο Ιταλός ευχαρίστησε τη γιατρό Lorena San Giorgi που τον βοήθησε μετά το κακό ατύχημα την Παρασκευή στο πρώτο προκριματικό να επιστρέψει στη σέλα του και να μπορέσει να πάρει τον τίτλο στην πίστα.

Ο Ζανόνι βρίσκεται στο νοσοκομείο και χρησιμοποιεί αντιβιοτικά για να αποφύγει πιθανό ακρωτηριασμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.